پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۷۵۲۲۱
۱۹:۱۹
۱۳۹۷/۱۱/۲۷

سیدعباس صالحی: استعفایی در کار نبود

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: هر گونه استعفا نامه‌ای را از ناحیه خودم تکذیب می‌کنم.
۱۹:۱۹
۱۳۹۷/۱۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دقایقی پیش برای حضور در جشنواره تئاتر فجر به تئاتر شهر آمد و مسئولان تئاتر شهر به گفت‌وگو نشست.

صالحی پیش از تماشای نمایش نامیرا در محوطه پارک دانشجو درباره حضور دیرهنگام خود در جشنواره تئاتر فجر و ارتباط آن با شائبه استعفا گفت: من از چهارشنبه کرمان بودم و شب گذشته نیمه شب به تهران رسیدم و موفق نشدم زودتر بیایم، امروز اولین فرصت به جشنواره آمدم تا کارها را تماشا کنم و این هم هیچ ربطی به بحث استعفا ندارد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر استعفای خود در سمت وزارت گفت: در این رابطه آقای واعظی چهارشنبه صحبت کرده بودند اما من هم می‌گویم که استعفا نامه‌ای که بخواهد بالاتر منتقل شود داده نشده است.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha