پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۵۷۵۲۴۹
۲۳:۵۸
۱۳۹۷/۱۱/۲۷

بازدید مدیرعامل بانک ملی از پتروشیمی کردستان

بازدید مدیرعامل بانک ملی ایران از پتروشیمی کردستان مدیرعامل بانک ملی ایران همراه با رییس کل بانک مرکزی به استان کردستان سفر کرد.
۲۳:۵۸
۱۳۹۷/۱۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
 در این سفر که دکتر محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک و رییس شورای هماهنگی بانک های دولتی و جمعی از مدیران عامل بانک ها، دکتر عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی را همراهی می کردند، از کارخانه پتروشیمی کردستان بازدید به عمل آمد.

کارخانه پتروشیمی کردستان یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های صنعتی درکردستان به شمار می رود که یکی از خصوصیات بارز آن، امکان ایجاد صنایع پایین دستی برای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بیشتر است.

همچنین در ادامه این سفر جلسه گفت و گوی بخش خصوصی و دولتی با حضور رییس کل بانک مرکزی، مدیرعامل بانک ملی ایران جمعی از مدیران عامل بانک ها و تعدادی از مدیران بخش خصوصی و دولتی استان و سرمایه گذاران به ریاست استاندار کردستان برگزار شد.

همچنین برگزاری دوازدهمین جلسه کمیسیون هماهنگی بانک های استان با حضور همتی، حسین زاده و سایر مدیران عامل بانک ها برای بررسی مسائل مختلف حوزه بانکی استان از دیگر برنامه های این سفر بود.

منبع: روابط عمومی بانک ملی ایران
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بانک ملی
ارسال پیام
captcha