تابش: رای مجمع تشخیص مصلحت نظام به پالرمو منفی است| تاخیر در تصویب لوایح مربوط به FATF به ضرر کشور است
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که طبق اخبار موجود رای مجمع تشخیص مصلحت نظام به پالرمو منفی است.
آفتابنیوز :
محمدرضا تابش با اشاره به موکول شدن اعلام نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه پالرمو به بعد از تعطیلات نوروز گفت: من متخصص این امر نیستم، متخصص آن مسئولین مالی، حقوقی و سیاسی هستند که در همین رابطه خانم جنیدی معاون حقوقی رییس جمهور، آقای ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و همکاران ایشان و آقای دکتر همتی رییس کل بانک مرکزی هر سه تاخیر در تصویب لوایح مربوط به fatf را موجب خسارتهای مالی، سیاسی و حقوقی برای کشور میدانند.
وی اضافه کرد: من با اتکا به حرف این افراد که افرادی شایسته، وطنپرست، کلاننگر و ملی هستند میگویم که این تاخیر به ضرر کشور است. ما باید در هر کاری به متخصصین آن امر مراجعه کنیم.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اخباری که داریم رای مجمع تشخیص مصلحت نظام به پالرمو منفی است و البته خدا کند که این طور نباشد.
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه