پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۵۸۲۱۴۶
۰۸:۲۸
۱۳۹۸/۰۱/۰۷

سیل در سمنان یک قربانی گرفت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان با بیان اینکه شب گذشته یک خودروی سواری در سیل جنوب سمنان گرفتار شد، گفت: این حادثه متاسفانه یک قربانی گرفت.
۰۸:۲۸
۱۳۹۸/۰۱/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،
ایرج رئیسیان در گفتگو با مهر ضمن اظهار اینکه شب گذشته یک خودروی سواری سواری ال ۹۰ در سیل جنوب سمنان گرفتار شد، افزود: این خودروی سواری که در محدوده پل خرمشهر، حسن آباد در حال تردد بود دچار سیل گرفتگی شد و پس از جستجوی نیروهای هلال احمر، نهایتاً در ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه سه شنبه شب در محدوده پل زیر گذر حسن آباد رؤیت و با تلاش پرسنل آتش نشانی و هلال احمر از آب بیرون کشیده شد.

وی اضافه کرد: با تلاش امداد گران تیم واکنش سریع هلال احمر و اهالی روستای حسن آباد، پیکر تنها سرنشین خودروی ال ۹۰ که دچار سیل گرفتگی شده بود، صبح امروز پیدا شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی این خودرو با یک سرنشین (مرد) در محور حسن آباد به سمنان در حال حرکت بود که دچار سیل گرفتگی شده و در اثر این حادثه تنها سرنشین این خودرو جان خود را از دست داد.

رئیسیان اظهار کرد: هویت جسد یافت شده هنوز به صورت کامل مشخص نشده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سیل سمنان
ارسال پیام
captcha