رئیس سازمان امداد و نجات:
23 استان کشور گرفتار سیل هستند
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به وقوع سیل و بارندگی شدید در 23 استان کشور گفت: امدادرسانی در 123 شهر، روستا، مناطق عشایرنشین و محورهای کوهستانی این استان ها با جدیت در حال انجام است.
به گزارش آفتاب نیوز، مرتضی سلیمی با تشریح آخرین آمار امدادرسانی نیروهای امدادرسان هلال احمر در حوادث جوی کشور اظهار داشت: طی ٤٨ ساعت گذشته ٢٣ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، تهران، خراسانهای جنوبی، رضوی، شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی و همدان درگیر سیل و آبگرفتگی شدید بوده اند؛ این حوادث طبیعی و اقلیمی مشکلاتی را برای هموطنان در استان های یادشده ایجاد کرده است.
وی با اشاره به امدادرسانی در ١٢٣ شهر، روستا، مناطق عشایرنشین و محورهای کوهستانی گفت: در مدت یادشده پنج هزار و 138 نفر از آسیب دیدگان و متاثران از حوادث یادشده امدادرسانی شدند و سه هزار و 15 نفر هم اسکان اضطراری و موقت یافته اند.
رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: 143 واحد مسکونی با استفاده از 26 دستگاه موتور پمپ و لجن کش از آب تخلیه و تعداد زیادی پتو، موکت، کنسرو، آب معدنی و نایلون در میان حادثهدیدگان توزیع شده است و امدادرسانی در استانهای درگیر همچنان ادامه دارد.