پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۰۲
کد خبر:۵۸۶۰۹۸
۰۸:۲۴
۱۳۹۸/۰۲/۰۴

پدیده لیگ قهرمانان آسیا فصل بعد به استقلال می‌پیوندد + عکس

پدیده این فصل لیگ قهرمانان آسیا یک استقلالی دو آتیشه است.
۰۸:۲۴
۱۳۹۸/۰۲/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
استقلال تهران شب گذشته یک‌بار دیگر چوب نداشتن یک مهاجم شش دانگ را خورد و در حالی که الهلال بیش از 30 دقیقه را با یک یار کمتر دنبال می‌کرد، نتوانست حتی یک بار هم توپ را از خط دروازه عبور دهد.

درست چند دقیقه بعد از شکست تلخ استقلال مقابل الهلال، یک استقلالی دو آتیشه در لیگ قهرمانان آسیا برای چندمین هفتۀ پیاپی گلزنی کرد و با انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن میدان به سوژه رسانه‌های داخلی تبدیل شد.

امیر ارسلان مطهری، بازیکنی که این روزها به عصای دست علیرضا منصوریان تبدیل شده روزگاری آرزوی استقلالی شدن را داشت و هیچ بعید نیست که در انتهای فصل برای پوشش نقطه ضعف تیم محبوبش به تهران سفر کند.

پدیده لیگ قهرمانان آسیا فصل بعد به استقلال می‌پیوندد + عکس

مطهری برای حضور در تهران تنها منتظر یک تماس مدیران استقلال است و برای پوشیدن پیراهن تیم مورد علاقه‌اش لحظه شماری می‌کند.


ورزش 11

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha