آفتابنیوز : نتایج نظرسنجی «سی ان ان/اس آر اس اس» که امروز (سهشنبه) منتشر شد حاکی از آن است که «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیسجمهور سابق آمریکا از زمان اعلام نامزدی خود برای شرکت در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری 2020 آمریکا، با اختلاف 24 درصد در میان هواداران حزب دموکرات، از «برنی سندرز» پیشی گرفته است.
روز پنجشنبه هفته گذشته (5 اردیبهشت ماه)، بایدن رسماً نامزدی خود برای شرکت بعنوان نماینده دموکراتها در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری آتی آمریکا را اعلام کرد.
نتایج نظرسنجی اخیر حاکی از آن است بایدن با اختلاف 24 درصد از حمایت 39 درصدی دموکراتها برخوردار است و سندرز با کسب حمایت 15 درصدی دموکراتها در جایگاه دوم قرار دارد.
طبق این گزارش، بایدن و سندرز تنها نامزدهای حزب دموکرات هستند که از حمایت دو رقمی هواداران دموکرات برخوردار هستند.
نظرسنجی سی ان ان/ اس آر اس اس نمایانگر افزایش 11 درصدی حمایت دموکراتها از بایدن از ماه گذشته تاکنون است. در نظرسنجی ماه گذشته، 28 درصد از دموکراتها گفته بودند که از بایدن حمایت میکنند.
نظرسنجی فوق در بازه زمانی 25 تا 28 آوریل (5 تا 8 اردیبهشت ماه) با درصد خطای 5.9 درصد در بین طرفداران حزب دموکرات برگزار شده است.
نظرسنجی «مورنینگ کانسالت» نیز که اوایل روز سهشنبه نتیجه آن منتشر شد حاکی از آن است که بایدن از حمایت 36 درصدی دموکراتها برخوردار است و سندرز با کسب حمایت 22 درصدی دموکراتها در جایگاه دوم قرار دارد.
طبق این گزارش، 15 هزار 475 نفر از طرفداران حزب دموکرات در نظرسنجی مورنینگ کانسالت با درصد خطای یک درصد شرکت کردند.
پیش از اعلام نامزدی بایدن، نظرسنجیهای صورت گرفته میان طرفداران حزب دموکرات نشان میداد که بایدن بالاتر از سندرز قرار دارد و محبوبیت او به اندازهای است که اگر در حال حاضر انتخابات ریاستجمهوری آمریکا برگزار شود، قادر به شکست «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا است.
فارس