آفتابنیوز : 
قاليباف كسي است كه در اين دوره سبب جدايي ميان محافظه كاران از لحاظ نسلي و منافع اقتصادي و سياسي شده است. با وجود اينكه سه نفر از نمايندگان مشهد از هاشمي حمايت مي كنند و دو نفر ديگر حامي لاريجاني هستند.
در خيابانها و ميان مردم تنها نام قاليباف بر سر زبان هاست. به اعتقاد آنها زمان آن رسيده كه جوان ترها وارد ميدان شودند. با اين حال اصلاح طلبان مشهد درباره قاليباف و سوابق نظامي وي مردد هستند و هنوز به نظر ثابتي نرسيده اند.
از سوي ديگر عده اي مي گويند كه امنيت مهم تر از هر چيز ديگر است و ترجيح مي دهند كه امنيت با شد ولي مردم تنها با نان تغذيه كنند.
ولي نظر سنجي هاي غير رسمي نشان مي دهند كه هاشمي بالاتر از ساير كانديداها قرار دارد و هيچ كانديدايي روز جمعه 50 درصد آرا را به دست نخواهد آورد كه در نتيجه ممكن است به دور دوم كشيده شود.
با اين وجود برخي هشدار مي دهند كه اين نظر سنجي ها قابل اعتماد نيست و به اعتقاد سردبير روزنامه خراسان، ما در لحظه آخر تصميم خود را مي گيريم.