پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۴۱
کد خبر:۵۸۹۴۹۲
۱۱:۲۶
۱۳۹۸/۰۲/۲۳
رایزنی موگرینی با وزرای خارجه انگلستان، آلمان و فرانسه درباره اجرای کامل توافق هسته‌ای

موگرینی خواستار پرهیز از افزایش تنش با ایران شد؛ اتحادیه اروپا با تمام ابزارهایی که دارد از "برجام" حمایت می‌کند| برجام یکی از ستون‌های کلیدی امنیت منطقه است| تلاش می‌کنیم با گفتگو از تنش‌های منطقه‌ای بیشتر جلوگیری کنیم

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید باید از هر نوع افزایش تنش با ایران اجتناب شود. وی گفت: «ما همچنان به صورت کامل از برجام حمایت می‌کنیم. من امروز با وزرای خارجه انگلستان، آلمان و فرانسه در این رابطه دیدار خواهم کرد تا در خصوص بهترین راهکارها درباره اجرای کامل توافق هسته‌ای ایران گفتگو کنیم.»
۱۱:۲۶
۱۳۹۸/۰۲/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
خانم موگرینی، روز دوشنبه ۱۳ مه پیش از آغاز نشست شورای وزیران اتحادیه اروپا در بروکسل در جمع خبرنگاران تاکید کرد اتحادیه اروپا با تمام ابزارهایی که دارد از این توافق حمایت می‌کند.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین با اشاره به تحولات اخیر حول توافق هسته‌ای با ایران اظهار داشت: «ما همچنان به صورت کامل از برجام حمایت می‌کنیم. من امروز با وزرای خارجه انگلستان، آلمان و فرانسه در این رابطه دیدار خواهم کرد تا در خصوص بهترین راهکارها درباره اجرای کامل توافق هسته‌ای ایران گفتگو کنیم.»

موگرینی خواستار پرهیز از افزایش تنش با ایران شد؛ اروپا با تمام ابزارهایی که دارد از برجام حمایت می‌کند| برجام یکی از ستون‌های کلیدی امنیت منطقه است| تلاش می‌کنیم با گفتگو از تنش‌های منطقه‌ای بیشتر جلوگیری کنیم

خانم موگرینی همچنین به تغییر برنامه مایک پمپئو و سفر از پیش اعلام نشده او به بروکسل اشاره کرد و افزود: «ما دیشب مطلع شدیم که وزیر خارجه آمریکا برنامه سفر خود را تغییر داده و به بروکسل خواهد آمد. ما امروز تمام وقت اینجا هستیم و روز شلوغی را هم در پیش داریم، هنوز برنامه ملاقاتی تعیین نشده اما باید ببینیم می‌توان وقتی را برای انجام این ملاقات تنظیم کرد یا خیر. البته ما همیشه از حضور ایشان استقبال می‌کنیم اما هنوز برنامه دقیقی وجود ندارد.»

موگرینی همچنین با اشاره به اینکه گفتگو بهترین روش برای پرداختن به موضوعات اختلافی است افزود: «برجام یکی از ستون‌های کلیدی امنیت منطقه است. ما هرچند اختلاف نظرها و شکاف‌های جدی با ایران داریم، اما با تمام ابزارها و اراده خود از توافق هسته‌ای حمایت می‌کنیم و در عین حال تلاش می‌کنیم با گفتگو از تنش‌های منطقه‌ای بیشتر جلوگیری کنیم. »

منبع: یورونیوز
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
فاصله
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
وقتی آمریکا هر روز تحریم میکنه دیگه برجام بی معنیه. اروپا هم به فکر منافع خودشه
پاسخ
123
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
سلفی نمایندگان شریف بیخودی نبود...
پاسخ
عبداله
آبروریزی بود...
بختیاری
-
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
قدرت ایران و عواقب نقض برجام همه میدونند مخصوصا اروپایی ها . متاسفانه نتوانستیم قدرمونو به اندازه کافی بهشون نشون بدیم در دولت آقای روحانی. انشاله دستشون میاد ما کی هستیم
پاسخ
ناشناس
قدرت گرانی و تورم و دزدی و همه سخن گفتن را که نشان دادیم پس دلواپس نباش