پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۰:۱۹
کد خبر:۵۹۵۸۸۷
۱۴:۱۸
۱۳۹۸/۰۴/۰۱

واکنش وکیل بابک زنجانی به ملاقات‌های چندین باره نمایندگان در اوین

وکیل بابک زنجانی ملاقات‌های چندین باره نمایندگان با بابک زنجانی در اوین را تکذیب کرد.
۱۴:۱۸
۱۳۹۸/۰۴/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

رسول کوهپایه زاده در واکنش به نقل قول یکی از نمایندگان مجلس در رابطه با دیدارهای چندین باره نمایندگان مجلس با بابک زنجانی در زندان، گفت: این مطلب دقیقی نیست و شبهه ایجاد کرده است.

او افزود: قضیه از این قرار است که در روند بازپرداخت بدهی موکل زمانی که تعللی به وجود می‌آمد، مطلب را به کمیسیون قضایی منتقل می‌کردیم. در دی ماه سال گذشته هم جلسه‌ای با حضور یکی از اعضای کمیسیون قضایی مجلس، نماینده وزارت اطلاعات، نمایندگان وزارت نفت، نماینده دادستان تهران با حضور بنده و موکل در اوین برگزار شد و موضوع جلسه پیگیری بدهی و پرداخت موکل بود.

وکیل مدافع بابک زنجانی گفت: ما مدعی بودیم طرف مقابل همکاری لازم را انجام نمی‌دهد. در آن جلسه با توجه به وجه نظارتی مجلس، نماینده کمسیون حقوقی هم حضور داشت و در آن جلسه مقرر شد اسناد لازم در اختیار ما قرار گیرد.

کوهپیایه زاده افزود: متعاقب آن جلسه، در اول خرداد ماه جلسه ای هم با حضور نماینده وزارت اطلاعات، بانک مرکزی و دادستانی و نفت و بدون حضور نماینده ای از مجلس برگزار شد. اطلاعاتی که یکی از وزرا به ایشان دادند درست نیست. چندین جلسه نبوده بلکه یک بار ان هم با حضور نمایندگان دولت و دادستانی در راستای تسویه بدهی بوده است.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس در توئیتی اعلام کرد: «از یکی از وزیران شنیدم که به تازگی برخی نمایندگان ⁧مجلس⁩ چند نوبت با آقای ⁧بابک زنجانی⁩ در ⁧زندان⁩ دیدار داشته‌اند.

‏خوب است ⁧قوه قضائیه⁩ گزارشی از این دیدارهای پرابهام به هیات رئیسه مجلس ارائه دهد و نظارت بیشتری بر عدم تبعیض در اجرای ضوابط دیدار با زندانیان داشته باشد.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۱
کاشکی پیگیر کار همه زندانی ها بدون تبعیض بودید.
پاسخ