دکتر هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون گفت: در راستای برنامهریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاستگذاری در جهت کاهش عوامل خطر تغذیهای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیهای شامل نمک، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس و اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی اجرا میکند.
حسینی با اشاره به برنامههای کنترل و کاهش فشار خون در وزارت بهداشت ادامه داد: بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نانها، نان بربری بیشترین مقدار نمک را داراست.
وی ادامه داد: البته با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در تولید این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی، نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانیها وارد میکند.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی در پایان یادآور شد: بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری میتواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.