سرویس سلامت- رژیمهای غذایی گیاهی و قطع مصرف گوشت 32 درصد باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود.
به گزارش آفتابنیوز؛ در تحقیقات تازه مشخص شده افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی میکنند 25 درصد خطر ابتلا به مرگ زودرس در آنان کاهش مییابد.
پژوهشگران میگویند افراد مجبور نیستند کاملا گوشت و لبنیات را از رژیم خود حذف نمایند با این حال، باید سهم بیشتری از گیاهان را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
این مطالعه بر روی 12 هزار نفر انجام شده است. پژوهشگران دریافتند که مصرف آجیل، غلات سبوسدار و سبزیجات میزان خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی را به میزان یک چهارم در افراد به خصوص از سی سالگی به بعد کاهش میدهند.
پژوهشگران دانشگاه "جان هاپکینز" در این بررسی اشاره کردهاند که اگر افراد میخواهند سلامت قلب بهتری داشته باشند باید از غذاهای گیاهی استفاده کنند.