پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۰۵۱۹۶
۱۵:۵۲
۱۳۹۸/۰۵/۲۴

«ظریف» به فنلاند می‌رود

وزارت امور خارجه فنلاند در بیانیه‌ای از سفر وزیر امور خارجه ایران به فنلاند خبر داد و دستور کار مذاکرات دو طرف را اعلام کرد.
۱۵:۵۲
۱۳۹۸/۰۵/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه فنلاند در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران روز ۱۹ آگوست[۲۸مرداد] به فنلاند سفر کرده و با سالی نینیستو رئیس جمهور فنلاند، ویل اسکیناری وزیر توسعه همکاری و تجارت خارجی و همچنین با پکا هاویستو وزیر امور خارجه این کشور دیدار کند.

طبق این بیانیه، موضوعات بحث در این نشست‌ها شامل روابط دوجانبه، مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای، مسائل حقوق بشری و ریاست فنلاند در شورای اتحادیه اروپا خواهد بود. ظریف پس از فنلاند به کشورهای سوئد و نروژ خواهد رفت.

همچنین در این بیانیه با توجه به دیدار ظریف با مقامات فنلاندی به تاثیر تنش‌ها در منطقه خلیج فارس بر جهان اشاره شده و بر اهمیت حفظ گفتمان در چنین وضعیتی تاکید شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۴
با پول ملت خوب دارند می گردند، اینهم بگذرد.
پاسخ