ربهای خانگی که بویاش تا چند کوچه آنطرفتر میرود و ردش، نوستالژی کودکی و حیاط بزرگ خانههای ویلایی است. فوت و فنهای رب خانگی اما اگر رعایت شود، سختیاش را به جان میخرید و دیگر از ربهای کارخانهای استفاده نمیکنید.
ربهایی خانگی که قطعا طعم و مزه غذا را چندین برابر لذیذ میکنند.
مواد لازم:
نمک: ۴۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
آب: ۲ کیلوگرم
گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا گوجهفرنگیها را بشویید و بعد از اینکه آبشان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمهای متناسب با حجم گوجهها قرار دهید.
۲. گاز را روشن و صبر میکنیم تا آب گوجهفرنگیها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجهفرنگیها خیلی راحت جدا میشود.
۳. بعد از اینکه گوجهها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش میکنیم و یک توری با سوراخهای ریز را آماده میکنیم.
۴. سپس گوجهها را از توری رد میکنیم تا پوست و دانهها جدا شود.
۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه میریزیم و میگذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا رب به غلظت کافی برسد.
۶. سپس زیر گاز را خاموش میکنیم و وقتی خنک شد آن را در قالبهای مورد نظر میریزیم و فریز میکنیم.
فوت و فنها:
- گوجههایی که دانههای گوشتی کمتری دارند مناسبترند؛ زیرا هم زمان کمتری برای پخت میبرند و هم رب دلچسبتر و غلیظتر میشود. همچنین گوجههایی که از نظر شکلی کمی بلندتر هستند از گوجههای پهن و کوتاه برای تهیه رب و سس گوجه انتخاب بهتری هستند.
- اگر میخواهید برای زمان زیادی رب گوجه فرنگی را نگهداری کنید، احتمال این که کپک بزند و خراب شود، بسیار است بنابراین میتوانید رب را در قالبهای یخ بریزید و هر زمان که خواستید یک تکه از آن را برداشته و در غذا استفاده کنید.
-قبل از اینکه رب به غلظت مورد نظرمون برسه در صورت تمایل روغن رو اضافه میکنیم و رب رو هم میزنیم.
- برای جلوگیری از کپکزدن نمک به رب اضافه کنید.
- مراقب باشید تا دانههای گوجه از توری رد نشود زیرا باعث کپکزدن رب میشود.
- دائما باید رب را هم بزنید وگرنه ته میگیرد.
پیشنهاد میگردد جهت جلوگیری از کپک زدن سفتی و غلظت رب را زیاد کنید و نمک رب را حداقل ۴ درصد بکنید
البته برای رفع کپک تادرشو باز کردین بریزین تو ظرف چند بار جوش بخوره بعد از سرد شدن بذارین تو هرظرفی که میخواین دیگه کپک نمیزنه.
من چند روز پیش رب خونگی درس کردم خیلی طعمش و رنگش عالی بود
تو شیشه های کوچک شیشه ک در فلزی دارن بعد سرد شدن ریختم روغنم روشون
بعدش گذاشتم تو اب سرد و رو گاز قرار دادم
تا پرس بشه امروز بعد شش روز رفتم باز کنم اسفاده کنم میبنم روشون یه کم داره کپک میزنه
بنظرتون میتونم اون روشو جدا کنم
و مابقی رب رو دوباره بجوشونم ک اصلا اب نداشته باشه بعد پرس کنم؟
۱-خرید گوجه گوشتی نه نرم چون رب بیشتری میده ۲- بعد از شستشو آبگیری با دستگاه های جدید جداکننده پوست و تخم ۳- نمک زدن و جوشاندن تا غلظتی حدود یک ششم ۴- نکته بسیار مهم جهت کپک نزدن داغ داغ ریختن تا لب شیشه و بستن سریع و محکم درب آن که بعد از سرد شدن در شیشه پلمپ می شود نگهداری حتی ۲سال بدون کپک ۵- بهتره شیشه ها کوچک باشد مثل شیشه سس مایونز تا بعد باز شدن در یخچال زودتر مصرف شود و هوا نخورد که کپک بزند و یا بعد از باز کردن درب شیشه داخل فریزر نگهداری شود
کارافرینی معکوس یعنی چه .در شبکه پنج هم برنامه به خانه بر میگردیم شده به رب گوجه خانگی برمی گریم .
بماچه دختر ترامپ رقصید یا مهناز افشار و بهاره چکار کردند؟؟؟؟؟؟؟
چه دردی از ما دوا میکنند اینها ؟؟؟؟؟