سیاسی » عمومی
کد خبر: ۶۲۱۹۲۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷
هشدار پلیس به معترضان گرانی بنزین
سخنگوی نیروی انتظامی گفت: پلیس بر اساس وظایف قانونی خود در برخورد با ناامنکنندگان و اخلالگران نظم و امنیت هیچگونه مماشاتی ندارد.
آفتابنیوز :
سردار احمد نوریان سخنگوی نیروی انتظامی با اعلام این مطلب که مردم با هوشیاری و درایت ضمن طرد عناصر فرصتطلب و خودفروخته در برقراری نظم و آرامش عمومی، پلیس خدمتگزار خود را یاری کنند، اظهار داشت: در پی تماسهای مکرر و مطالبات مردمی از پلیس مبنی بر بازگشت آرامش به جامعه و برخورد با ناامنکنندگان و اخلالگران نظم و امنیت، نیروی انتظامی بر اساس وظیفه قانونی خود عمل میکند.
سخنگوی نیروی انتظامی اعلام کرد: بر این اساس نیروی انتظامی با عمل به وظایف ذاتی و قانونی خود هیچ گونه مماشاتی با برهم زنندگان نظم و امنیت نداشته و با شناسایی سرکردگان و عوامل میدانی با آنها برخورد خواهد کرد.
گفتنی است؛ در پی اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و اصلاح قیمت در روزهای اخیر شاهد اعتراضات خیابانی بودهایم.

منبع: خبرگزاری فارس
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
اگر همین تعداد مردم به استقبال مسئولین امده بودند از زاویه ای عکس میگرفتید که انگار هزاران نفر امدند
چنتا از این تماس های مکرر مردمی!!! رو لطفا منتشر کنید تا ما هم در جریان قرار بگیریم؟! راستی، صاحبان این تماس های مکرر بنزین چند تومانی میزنن؟!!
چادریارو نگا . نمیترسین خدایی؟


