پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۶:۴۱
کد خبر:۶۲۶۱۶۵
۰۱:۰۵
۱۳۹۸/۰۹/۲۱

جزئیات تازه پرونده شکایت‌ ایران از بی بی سی، ایران اینترنشنال و من‌وتو

جزئیات تازه پرونده شکایت‌ ایران از بی بی سی، ایران اینترنشنال و من‌وتو
 سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلیس اعلام کرد که نهاد ناظر بر رسانه های تصویری موسوم به «آفکام» دریافت شکایت‌ نامه ایران علیه شبکه‌های فارسی زبان معاند را تأیید کرده است.
۰۱:۰۵
۱۳۹۸/۰۹/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

«حمید بعیدی نژاد» پنجشنبه شب با انتشار پیامی در توییتر، این خبر را اعلام و اضافه کرد: این نهاد، آمادگی خود را برای بررسی شکایت ایران به‌ محض دریافت برنامه‌های مشخص مورد شکایت اعلام کرده است.

وی عنوان کرد که شکایت علیه شبکه بی‌بی‌سی فارسی نیز به طور هم‌زمان، از طریق شبکه جهانی بی‌بی‌سی در جریان است.

جزئیات تازه پرونده شکایت‌ ایران از بی بی سی، ایران اینترنشنال و من‌وتو

بعیدی نژاد یکم آذرماه گذشته اعلام کرد که سفارت ایران در نامه رسمی به آفکام از شبکه‌های فارسی زبان همچون «بی‌بی‌سی فارسی»، «ایران اینترنشنال» و «من‌وتو»، به علت تحریف مغرضانه تحولات اخیر ایران و دعوت به خشونت گسترده علیه نهادهای مدنی در کشور، شکایت کرده و اجرای قانون را نسبت به آنها خواستار شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha