پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۶۲۸۸۰۶
۱۲:۰۹
۱۳۹۸/۱۰/۰۷
مهمترین دلیل افزایش این آسیب اجتماعی، فقر است

کاهش وحشتناک سن ورود دختران به بازار کارگری جنسی

یک مددکار اجتماعی و فعال حوزه زنان گفت: متاسفانه گاهی دخترانی را می‌بینیم که در سنین بسیار کم، حدود 12 سالگی به این مسائل کشیده می‌شوند. از طرفی بر اساس آمارهایی که سازمان بهزیستی ایران اعلام کرده است، 50%از کارگران جنسی ایران را زنان متاهل تشکیل می‌دهند که به دلیل مشکلات اقتصادی به این کار روی می‌آورند.
۱۲:۰۹
۱۳۹۸/۱۰/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

شهین شمس‌محمدی در خصوص افزایش کارگران جنسی در سطح شهر گفت: مهمترین دلیلی که می‌توان برای افزایش این آسیب اجتماعی عنوان کرد، فقر است.

او ادامه داد: فقر روی تندرستی، چگونگی فرهنگ خانواده و امکانات تحصیلی اثر می‌گذارد. به علاوه این فقر است که از حضور یک فرد به عنوان عضوی فعال در جامعه جلوگیری کرده و در نتیجه او را از گرفتن حقوق اجتماعی، سیاسی و اقتصادی منصرف می‌کند.

کاهش وحشتناک سن ورود دختران به بازار کارگری جنسی

این فعال حوزه زنان با تاکید بر اینکه افزایش کارگران جنسی در هر جامعه‌ای می‌تواند متاثر از عوامل گوناگونی باشد، عنوان کرد: از عمده‌ترین این عوامل، بالا رفتن خط فقر و عدم مهارت و توانایی‌های لازم در جهت تامین مایحتاج زندگی، از سوی زنان است که این مساله نیز به نبود برنامه‌ریزی‌های اساسی از سوی دولتمردان برای توانمندسازی زنان و همچنین نبود بستری مناسب در جامعه، در راستای کسب مهارت، درآمدزایی و استقلال مالی، این قشر تاثیرگذار در جامعه باز می‌گردد.

شمس محمدی اضافه کرد: با وجود سیر رو به رشد تحصیل زنان، به دلیل بستر سنتی جامعه و اینکه توجه به توانمندسازی و کسب مهارت برای استقلال مالی برای مردان در درجه اول اهمیت قرار دارد، هنوز آن طور که باید و شاید به این مساله مهم پرداخته نشده و ما غافل از اهمیت و تاثیرگذاری این عامل، به دنبال رفع آسیب‌های اجتماعی ناشی از کارگران جنسی در جامعه هستیم.

این مددکار اجتماعی با اشاره به اینکه کارشناس مسائل اجتماعی به رابطه متقابل میان فقر و پیدایش کارگران جنسی در جامعه تاکید فراوان دارند، توضیح داد: جامعه شرایط را با ایجاد تورم، بیکاری و فقر به نحوی ساخته است که زنان بی سرپرست و بد سرپرست به خاطر درماندگی در تامین هزینه‌های جاری خود و فرزندان‌شان، به این کار روی می آورند، در نتیجه کارگران جنسی نیز افزایش پیدا می‌کنند.

او از کاهش وحشتناک سن ورود دختران به بازار کارگری جنسی خبر داد و گفت: متاسفانه گاهی دخترانی را می‌بینیم که در سنین بسیار کم، حدود 12 سالگی به این مسائل کشیده می‌شوند. از طرفی بر اساس آمارهایی که سازمان بهزیستی ایران اعلام کرده است، 50%از کارگران جنسی ایران را زنان متاهل تشکیل می‌دهند که به دلیل مشکلات اقتصادی به این کار روی می‌آورند که پس از ورود این زنان به بازار کارگری جنسی، در معرض آسیب‌های چون ایدز، مواد مخدر و خشونت قرار می‌گیرند، که به نوبه خود به آسیب‌های اجتماعی دامن می‌زند.

این فعال حوزه زنان ادامه داد: بخش عظیمی از قشر فقیر جامعه را زنان تشکیل می‌دهند. متاسفانه فلاکت و فقر با ستم جنسی و طبقاتی گره خورده و آسیب‌ها را تشدید کرده است. باید تاکید کنم کارگری جنسی، آزار جنسی محسوب می‌شود و هیچ زنی راضی نخواهد بود به این کار تن دهد، اما به دلیل نیاز و تامین مایحتاج خود به این کار روی می آورد.

شمس محمدی در پایان توضیح داد: برای جلوگیری از انحرافات و آسیب‌های اجتماعی باید به توزیع درآمدها در جامعه توجه داشت چراکه یکی از مهم ترین عوامل به وجود آورنده و تشدید کننده فقر، توزیع ناعادلانه درآمدها در جامعه است که این نابرابری‌های اقتصادی زاینده فساد، تباهی و انواع کجروی‌ها خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
عسل
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
خسته نباشی دلاور
خداقوت پهلوان
که اینقدر شغل ایجاد کردی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
مشکل ما سیاست خارجیمونه نمیتونیم درست تعامل کنیم با اینهمه ثروت 60 میلیون از 80 میلیون جمعیتون محتاج کمک معیشتی هستند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
به این نتیجه رسیدم که درشرایط فعلی اگر تنهاومجردباشم،پاک و سالم و باشخصیت و درزندگی مؤفق ترخواهم بود.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
واقعاً جای تاسف داره. خدا به دادمون برسه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
عجب جنایتی مسولان درخوابند وبه فقر فکر نمی کنند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
دوره شاه بهشون میگفتند روسپی الان اسمش شده کارگر جنسی
پاسخ
ابوالفضل
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
از فقر و نداریه برادر من.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
با این روش راسته که فقر مطلق نداریم سیاه نمایی نکنید!..
برای مسئولان کشور آفرین ها !؟
برای ملت آه واشک ودرد ورنج !.؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
داریم در بیکاری و فساد و اختلاس و تورم و .. رکورد میزنیم...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
خودمان باید برای حفظ ناموس دست به دست هم بدهیم
پاسخ
حال
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
همه مسئولین روزی در پیشگاه خداوند باید جواب دهند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
با بکار بردن لفظ "کارگر" جنسی قصد ماست مالی کردن واژه اصلی و سیاه و تاریک "روسپی گری" و شستن قبح آن را دارید؟!!!!!!
پاسخ
ناشناس
نخیر ! با کلمه کارگری جنسی میخواد واقعیت این مساله را بذاره جلوی چشم ما
ناشناس
Taiwan (Province of China)
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
باید نگاه کنیم (کارگری جنسی ) محصول چه تفکری است و گردانندگان این تفکر چه کسانی هستند و در چه فکری جولان می دهند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
چه فتخاری . خدا رو شکر که بیرای اینا کلی اشتغال ایجاد شده
پاسخ
امیر
خداروشکر
(مدل مهران مدیری تو هیولا بخونید)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
این کارگران جنسی که مظلوم ترین و بی پناه ترین فرزندان کشور هستند
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
خدایا به دادمون برس
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
بچه بودم همیشه میگفتم چه خوب تو ایران بدنیا اومدم اما بعد از 57 سال میگم اگه یه جو شانس داشتم .....
پاسخ
ناشناس
شانس نمی خواد
شما هر جا باشی همین رو میگی
عقل میخواد
عقل
خوش بین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
بدبختی آنجاست که کارگر جنسی هم صادرمیشه
پاسخ
ناشناس
شایعه است. مسولان تکذیب کردند.
ناشناس
میدونیدکه هرچی مسئولین تکذیب کنندحتما حتما دروغه دیگه!!!!؟؟ شما اصلا دروغ شنیدید ازشون ؟!