پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۶۳۷۵۴
۱۹:۱۶
۱۳۸۶/۰۵/۱۷
عضو کمیسیون امنیت ملی:

حمایت از ادامه نشست‌های ایران و آمریکا در باره عراق

۱۹:۱۶
۱۳۸۶/۰۵/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با ابراز مخالفت نسبت به توقف نشست ایران و آمریکا درباره عراق، حصول دستاوردی کوچک برای امنیت عراق به عنوان نتایج حداقلی این گفت‌وگوها را مهم دانست. 

الهام امین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با اشاره به گفت‌وگوی ایران و آمریکا پس از 27 سال درباره عراق گفت:‌ «نمی‌توان گفت که نتایج این مذاکرات مثبت و مطلوب بوده است. انتظار ما این است که همسایه ما دارای امنیت و ثبات باشد و در رفاه و توسعه زیست کند. اکنون با وضعیت اشغال و بمب‌گذاری هر روزه، عراق در جای نخستین خود متوقف شده و این برمی‌گردد به عملکرد آمریکا که دست تروریست‌ها را باز می‌گذارد و از طرفی به دولت آقای مالکی برای عدم برخورد با آنان فشار می‌آورد.»
 
وی افزود: «عراق با ثبات، مطلوب جمهوری اسلامی است و اگر مذاکرات ایران و آمریکا تا حد اندکی هم مفید باشد باز هم خوب است. ما باید منتظر دور بعدی مذاکرات باشیم». 

امین‌زاده تصریح کرد: «من با توقف مذاکرات مخالفم. اما سطح و برنامه‌ریزی و اساسا مکانیسم مذاکرات باید جدی‌تر شود». 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت‌وگو با جمهوری اسلامی را برای ایالات متحده مفید دانست و در پایان اظهار داشت آمریکا که چهره منفوری در دنیا دارد با جمهوری اسلامی به عنوان چهره‌ای مستقل و ضدامپریالیسم گفت‌وگو می‌کند و این امر از جهت کسب اعتبار برای ایالات متحده مفید است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha