دکتر پروین میرمیران با تاکید بر اینکه علم تغذیه اصولاً در پیشگیری از بیماریها به کار میرود، گفت: هدف اصلی از این رشته نیز ارتقای سلامت جمعیت هشتاد میلیون نفری کشور است.
وی با بیان اینکه ما باید از الگوی تغذیهای سالم تبعیت کرده و به موقع و به اندازه غذا بخوریم، افزود: استفاده از سبزیجات، میوههای غنی از ویتامین C و پروتئینها توصیه میشود تا بدن رطوبت و آب کافی داشته باشد و در برابر بیماریها مقاوم شود.
این استاد تمام دانشکده علوم تغذیه، با اشاره به اینکه کسانی در معرض خطر ابتلا به این ویروس نیستند که سیستم ایمنی قوی دارند، اظهار کرد: این موضوع نشان میدهد نقش سبک زندگی آنها از قبل سالم بوده است و این افراد بیشتر از سایر گروهها در برابر بیماری مقاومند.
میرمیران استفاده از میوه و سبزیجات پخته در کنار غذا و جایگزین کردن آن به جای نشاستههای ساده را ضروری خواند و گفت: مردم لبنیات کم چرب، منابع غذایی امگا ۳، آجیلهای خام، مواد دارای ویتامین E و استفاده از روغن زیتون را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
وی که در یک برنامهای رادیویی صحبت میکرد در خاتمه تأکید کرد: توجه به این نکته نیز ضروری است که مردم به هیچ عنوان از فست فود استفاده نکنند چرا که سیستم ایمنی و بدن را در برابر بیماریهای عفونی و ویروسها تضعیف میکند.