نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف روزانه سالاد یا سبزی به همراه آبلیمو ترش یا آب نارنج تازه به افزایش سیستم ایمن بدن کمک شایانی می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، وی مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه و استفاده از پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین ث همراه با غذا را توصیه کرد.
علیزاده با تاکید بر پرهیز از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن، خاطرنشان کرد: اجتناب از مصرف سویس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین پیشنهاد می شود.
وی استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ و خودداری از مصرف غذاهایی که پخته آن کامل نشده است را از دیگر عوامل مهم در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دانست.