متن این نامه به این شرح است:
با سلام
جناب آقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
نامه پر از درد و غم جنابعالی را برای شورای عالی امنیت ملی ملاحظه نمودم. ضمن سپاس و تشکر از حضرتعالی و تمامی همکاران تلاشگرتان در خط مقدم جبههی مقابله با کرونا اعم از پزشکان و پرستاران و کمک پرستاران و سایر دست اندرکاران مربوط، به اطلاع میرساند اخلال در نظام سلامت مردم و اقدامات مجرمانه در راستای جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد برابر ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی نه تنها جرم محسوب میگردد بلکه مجازاتی در حد مجازات افساد فی الارض دارد.
از این روی، مقتضی است به مسئولان ذیربط در سراسر کشور اعلام فرمائید موارد مربوط اعم از احتکار، عدم عرضه مواد شوینده، ماسک و سایر اقلامی که در جهت پیشگیری یا درمان مبتلایان به کرونا مؤثر هستند را با قید فوریت به دفتر اینجانب ارسال و اعلام دارند تا نسبت به پیگیری آن بصورت فوق العاده اقدام گردد.
اضافه مینماید؛ قوه قضائیه اقداماتی را در جهت مقابله با جرم مذکور در دست اقدام دارد که به زودی مراتب به اطلاع خواهد رسید.
محمد جعفر منتظری
محتکرین را سوار بر پشت وانت در شهر بگردانید.
محتکر اعدام باید گردد آقای دادستان ترو به خدا محترمین را درهر کجا که هستند وبا زندگی مردم بیچاره ایران معامله ودلال بازی سودجویی میکنن اعدام کنید
جالبه دادستان می فرماید شما اعلام کنین ما برخورد می کنیم! انگار تو این اوضاع وزارت بهداشت باید بره بگرده محتکر پیدا کنه!
|
نگفته وزارت بهداشت. گفته مسوولین ذیربط
چاره کار این است که مواد احتکارشده مثل ماسک و دستکش و ژل ضدعفونی و خلاصه هرچیزی که احتکارکنندگان برای سودجویی احتکار کرده اند را به طور رایگان بین مردم پخش کنند.