پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۴۲۱۲۶
۱۳:۴۵
۱۳۹۸/۱۲/۲۷

کرونا بازار سلاح در آمریکا را داغ کرد

کرونا بازار سلاح در آمریکا را داغ کرد
درحالیکه سایر مغازه‌ها در ایالات متحده از ترس ویروس کرونا خالی از مشتری است، مغازه‌های فروش سلاح و مهمات بازار داغی دارد و فقسه‌ها تقریبا خالی شده است و در برخی مناطق مردم برای خرید سلاح مقابل مغازه‌ها صف بسته‌اند.
۱۳:۴۵
۱۳۹۸/۱۲/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

مردم در آمریکا می‌گویند از ترس کرونا و بروز اتفاقات پیش‌بینی نشده سلاح می‌خرند تا مطمئن شوند می‌توانند از خانواده‌های خود مراقبت کنند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یکی از فروشندگان سلاح در جورجیا گفت:‌ حضور مردم در مغازه پنج برابر بیشتر از حد معمول است.

کارشناسان صنعت سلاح و مهمات می‌گویند، فروش در روزهای گذشته به پیک خود رسیده است. برخی از خریداران برای نخستین بار است که چنین تسلیحاتی می خرند. برخی دیگر هم به انبار مهمات و سلاح خود می‌افزایند.

خرید سلاح به صورت عمومی در دوران برگزاری انتخابات زیاد می شود همانطور که در ۲۰۱۶ رخ داد. اما در ژانویه و فوریه گذشته میلادی، خرید سلاح از ۲۰۱۶ سبقت گرفت و به ۳۵۰ هزار مورد رسید.

برخی از نمایشگاه‌های سلاح و مهمات در آمریکا لغو شده اما فروش آنلاین و فروش به صورت فردی انجام می‌شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سلاح کرونا ویروس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
تازه اونجا ۸۶ هزار زندانی جانی و تبهکار را ول نکرده اند میان مردم. دمشون گرم، منهم اگر میتونستم برای محافظت از خانواده ام اسلحه میخریدم
پاسخ