پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۴:۲۲
کد خبر:۶۴۵۵۵
۱۶:۱۰
۱۳۸۶/۰۶/۱۴

دستاورد اصلاح‌طلبان از گزینش تازه خبرگان

۱۶:۱۰
۱۳۸۶/۰۶/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

آفتاب: علیرضا رجایی روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر مسایل سیاسی معتقد است: قرار گرفتن هاشمی رفسنجانی در راس مجلس خبرگان به جهت روانی بار بسیار مثبتی به نفع اصلاح‌طلبان و فعالیت‌های آينده آنها و متقابلا بار منفی برای جریان افراطی راست خواهد داشت.

این کارشناس مسایل سیاسی به خبرنگار سیاسی آفتاب گفت: از زمانی که دولت نهم استقرار پیدا کرده یکی از برنامه‌هایش به طور سازمان یافته تضعیف هاشمی بوده است و در اشکال مختلف این موضوع بروز پیدا کرد که آخرین آن در مورد انتشار کتاب خاطرات ایشان دیده شد.

وی در ادامه افزود: پس از فوت آیت‌الله مشکینی نیز مواضعی که از سوی حامیان احمدی‌نژاد مطرح‌ شد، غالبا در نفی موقعیت آقای هاشمی در مجلس خبرگان بود.

رجایی بر این اساس تصریح کرد: معتقدم انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست یکی از نهادهای تراز اول حاکمیت به طور طبیعی نمی‌تواند مورد نظر حامیان احمدی‌نژاد باشد به ویژه این که آقای هاشمی به این ترتیب مجددا موقعیتی در حاکمیت براساس آرای مردم پیدا می‌کند نه براساس انتصابات مرسوم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انتخاب آقای هاشمی نشان می‌دهد که موازنه قوا در حاکمیت هنوز به طور کامل به نفع جناح مقابل صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha