پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۶۴۶۹۷۰
۲۰:۵۰
۱۳۹۹/۰۱/۲۷

قیمت نفت خام سنگین ایران ۴۶ دلار کاهش یافت

قیمت نفت خام سنگین ایران ۴۶ دلار کاهش یافت
قیمت نفت خام سنگین ایران در هفته منتهی به ۱۰ آوریل (۲۰۲۰ میلادی) نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۴۶ دلار کاهش یافت.
۲۰:۵۰
۱۳۹۹/۰۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

قیمت نفت خام سنگین ایران در هفته منتهی به ۱۰ آوریل (۲۳ فروردین‌ماه ۹۹) نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۶ دلار و ۹ سنت به ازای هر بشکه کاهش یافت.

به گزارش مدیریت امور اوپک و روابط با مجامع انرژی وزارت نفت، قیمت نفت خام سنگین ایران در هفته منتهی به ۱۰ آوریل امسال ۲۱ دلار و ۸۹ سنت برای هر بشکه بوده است.

در میان نفت خام‌های سبد نفتی اوپک، قیمت نفت خام سنگین ایران کمترین کاهش و قیمت نفت خام زفیرو گینه با کاهش ۵۴ دلار و ۹۴ سنت بیشترین کاهش را نسبت به ۱۰ آوریل پارسال به خود اختصاص دادند.

قیمت نفت خام سنگین ایران ۴۶ دلار کاهش یافت

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قیمت نفت
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Greece
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
چوب خدا صدا نداره. وقتی دلارای نفتی که مال مردمه رو 4 برابر تو بازار به خود مردم میفروشن و قیمتهارو یک شبه 4 برابر میکن از این طرف باید قیمت نفت اینقدر پایین بیاد.
پاسخ