پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۴۸۳۰۱
۱۹:۲۸
۱۳۹۹/۰۲/۰۵

تاجگردون: مجوز پرداخت حقوق 50 میلیون تومانی در سال 99 بررسی می‌شود

رئیس کمیسیون، برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس دیوان محاسبات به استناد مجوز قانونی که شورای حقوق و دستمزد اعلام کرده، موضوع دریافت حقوق ۵۰ میلیون تومانی را بیان کرده که در صورت صحیح بودن این مطلب باید اصلاح شود.
۱۹:۲۸
۱۳۹۹/۰۲/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی، در واکنش به اظهارات رئیس دیوان محاسبات درباره اینکه با وجود برخی قوانین مجلس در سال 99، شاهد دریافت حقوق 50 میلیون تومانی هم خواهیم بود، گفت: این موضوع در جلسه مشترک کمیسیون برنامه و بودجه با رئیس دیوان محاسبات مورد بررسی قرار گرفت.

وی که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، افزود: قرار شد، بحث دریافت حقوق 50 میلیون تومانی از سوی برخی افراد به دلیل وجود تعدادی از قوانین را هفته آینده در کمیته‌‌ای مورد بحث و بررسی قرار دهیم تا بدانیم کدام قوانین باید در مجلس اصلاح شود.

تاجگردون: مجوز پرداخت حقوق 50 میلیون تومانی در سال 99 بررسی می‌شود

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رئیس دیوان محاسبات به استناد مجوز قانونی که شورای حقوق و دستمزد اعلام کرده، سه برابر 7 برابر حداقل حقوق و دستمزد که رقمی بالاتر از 30 میلیون تومان خواهد شد، موضوع دریافت حقوق 50 میلیون تومانی را بیان کرده که در صورت صحیح بودن این مطلب باید اصلاح شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
مگر مصوبات شورای حقوق و دستمزد می تواند فراتر از مصوبات مجلس باشد.
پاسخ