کد خبر: ۶۴۸۵۴۶
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: مصرف لبنیات کم چرب بین وعده افطار تا سحری ضروری است.
آفتاب‌‌نیوز :

مهسا شمشیرگران اظهارکرد: مصرف انواع میوه و سبزیجات، نان و غلات به ویژه نان سبوس دار و جوانه ها در ماه رمضان بسیار مفید و موثر است.

وی استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین B6 نظیر حبوبات و آجیل را در تقویت سیستم ایمنی به ویژه در ماه رمضان موثر دانست و افزود: با مصرف تخم مرغ، مرغ و گوشت سفید که حاوی روی است و همچنین انواع گوشت و حبوبات که سرشار از آهن است، می توان پروتیین مورد نیاز روزانه را تامین کرد.

شمشیرگران بر ضرورت پیروی از اصول رژیم غذایی سالم در این ماه تاکید و اظهار کرد: استفاده از غذاهای سرخ شده، پرادویه و پرنمک در ایام ماه رمضان باید محدود شود.

وی اضافه کرد: مصرف سوپ به منظور دریافت سبزیجات و غلات کامل و جوانه ها به دلیل داشتن انواع ویتامین B در این ماه توصیه می شود.

شمشیرگرا به اهمیت وعده سحری اشاره و عنوان کرد: غذای خود را از افطار تا سحری به سه وعده سبک تقسیم کنید و آب فراوان بنوشید و مصرف میوه های پر آب نظیر هندوانه را در وعده سحری فراموش نکنید.

وی نسبت به حذف وعده سحری هشدار داد و خاطرنشان کرد: پرهیز از مصرف چای، قهوه و کولا که حاوی کافیین بوده و مضر تلقی می شود، ضروری است.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین