پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۴۹۱۷۰
۱۶:۱۸
۱۳۹۹/۰۲/۱۱

کاهش ۵۰ درصدی مصرف CNG در کشور

کاهش ۵۰ درصدی مصرف CNG در کشور
رییس هیات مدیره انجمن صنفی سی ان جی کشور گفت:‌ مصرف سی ان جی در فروردین ماه در مقایسه با ماه مشابه سال قبل، ‌کاهشی ۴۰ تا ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.
۱۶:۱۸
۱۳۹۹/۰۲/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

«محسن جوهری» امروز (پنج شنبه) با اشاره به اینکه مصرف سی ان جی به دلیل شیوع ویروس کرونا و محدودیت تردد در کشور در فروردین ماه در مقایسه با فروردین سال گذشته کاهش داشته،‌ ادامه داد:‌ این در حالی است که در فروردین سال ۹۸،‌ تفاوت قیمت بنزین با سی ان جی کم بود و مردم تمایلی به مصرف این سوخت نداشتند.

وی افزود: اسفند ماه سال گذشته نیز با شیوع ویروس کرونا،‌ حدود ۲۵ درصد کاهش مصرف سی ان جی به ثبت رسید.

کاهش ۵۰ درصدی مصرف CNG در کشور

جوهری تاکید کرد: اگرچه در اردیبهشت شرایط مصرف بیشتر شده اما هنوز مصرف به شرایط عادی برنگشته است.

وی با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه و پروتکل‌های بهداشتی هزینه‌‎های زیادی برای جایگاه‌داران دارد،‌ گفت:‌ با این حال تمام پروتکل‌ها برای قطع زنجیره شیوع کرونا در جایگاه‌های سی ان جی انجام می‌شود.

به گفته جوهری، ‌این در شرایطی است که کارمزد جایگاه‌های سی ان جی افزایش نداشته و حتی در رده مشاغل زیان‌دیده از کرونا نیز قرار نگرفته است.

وی گفت: تا کنون تعدادی از کارگران جایگاه‌های سی ان جی به کرونا مبتلا شده و درمان شدند و خوشبختانه مورد فوتی نداشته‌ایم.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
cng بنزین
ارسال پیام
captcha