پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۶۴۹۷۹۵
۱۸:۱۰
۱۳۹۹/۰۲/۱۵

چین اظهارات پامپئو درباره منشا کرونا را "بلوف" خواند

چین اظهارات پامپئو درباره منشا کرونا را
روزنامه گلوبال تایمز در سرمقاله خود وزیر خارجه آمریکا را به دلیل اتهامات بی پایه و اساس‌اش به چین به شدت مورد انتقاد قرار داد.
۱۸:۱۰
۱۳۹۹/۰۲/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

این روزنامه حزب حاکم چین نوشت: بهتر است پامپئو به اصطلاح مدارک خود را برای جهان و بخصوص جامعه آمریکا رو کند.

پامپئو گفته بود اسناد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد آزمایشگاه به شدت امنیتی ووهان چین منشا پاندمی کروناویروس است.

چین اظهارات پامپئو درباره منشا کرونا را

گلوبال تایمز در ادامه آورده است: حقیقت این است که پامپئو هیچ مدرکی ندارد و فقط بلوف می‌زند. از آنجا که کمپین انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا در جریان است دولت ترامپ استراتژی منحرف کردن افکار عمومی از ناتوانی خود در مبارزه با این پاندمی را در دستور کار قرار داده است. روشن است که هدف آنها مقصر دانستن چین برای این پاندمی است با این توجیه که منشا کووید 19 چین است.

دولت ترامپ مدعی است مدارکی در دست دارد که نشان می‌دهد منشا ویروس کووید 19 آزمایشگاه ووهان چین بوده است. چین این مساله که این ویروس از این آزمایشگاه به بیرون درز کرده باشد را رد می‌کند و سازمان بهداشت جهانی معتقد است کرونا ویروس منشا انسانی ندارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha