پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۱۱
کد خبر:۶۵۰۹۴۰
۲۲:۴۸
۱۳۹۹/۰۲/۲۲

جوابیه واعظی به ادعای وزیر برکنار شده صنعت: اگر لازم باشد افشاگری میکنم

روابط عمومی دفتر رئیس‌جمهوری واکنش به ادعای رضا رحمانی وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت در خصوص دلایل برکناری‌اش در جوابیه‌ای تصریح کرد: به هیچ وجه از جناب آقای رحمانی خواسته نشده از لایحه دولت حمایت کنند، بلکه تاکید شده از فعالیت‌ها و رایزنی‌های فشرده سه نفر از نزدیکان‌شان-که در صورت لزوم نام آنها اعلام خواهد شد- در مجلس و رسانه‌ها علیه لایحه دولت، ممانعت بعمل آورند؛ همچنین از طرف رئیس‌جمهور به ایشان گوشزد شد که تداوم این روند تخلف است و قطعا با این تخلف برخورد خواهد شد.
۲۲:۴۸
۱۳۹۹/۰۲/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

به دنبال برکناری رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعیین سرپرست برای این وزارت خانه از سوی رئیس جمهوری و در واکنش به نامه‌ای که از سوی رحمانی در این زمینه منتشر شده است، روابط عمومی دفتر رئیس‌جمهوری جوابیه‌ای صادر کرد.

متن این جوابیه به شرح زیر است:

«پیرو انتشار نامه‌ای از سوی جناب آقای رحمانی، وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت و طرح برخی ادعاهای خلاف واقع در خصوص رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور که به منظور گمراه‌سازی و تشویش اذهان عمومی بیان شده، نکات ذیل را به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند.

جوابیه واعظی به ادعای وزیر برکنار شده صنعت: اگر لازم باشد افشاگری میکنم

یک- به هیچ وجه از جناب آقای رحمانی خواسته نشده از لایحه دولت حمایت کنند، بلکه تاکید شده از فعالیت‌ها و رایزنی‌های فشرده سه نفر از نزدیکان‌شان-که در صورت لزوم نام آنها اعلام خواهد شد- در مجلس و رسانه‌ها علیه لایحه دولت، ممانعت بعمل آورند؛ همچنین از طرف رئیس‌جمهور به ایشان گوشزد شد که تداوم این روند تخلف است و قطعا با این تخلف برخورد خواهد شد.

دو- امروز نیز بر خلاف آنچه ادعا شده، از ایشان خواسته نشده استعفا دهند، بلکه تصمیم رئیس‌جمهور برای جایگزینی به ایشان اطلاع‌رسانی و از وی درباره نحوه اعلام این خبر استمزاج شد که در خواست ملاقات حضوری داشتند و نهایتا نامه مذکور را منتشر کردند.

در پایان لازم به ذکر است که دلایل تصمیم رئیس‌جمهور به تغییر در وزارت صنعت، معدن و تجارت نه فقط منحصر به تلاش وزیر سابق برای رد لایحه دولت در مجلس، که مربوط به موارد متعدد دیگری نیز بود که افکار عمومی، فعالان اقتصادی، صاحبان کسب و کار و تجارت به خوبی از آن آگاهند. ضمنا این تصمیم اگرچه به دلیل برآورده نشدن انتظارات رئیس‌جمهور اتخاذ شده اما نافی تلاشهای مجموعه همکاران وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت در طی ماههای گذشته در مقابله با تحریم‌ها و همیاری در مبارزه با کرونا نیست و دولت قدردان این تلاشهاست.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
مملکت قفل شده مسائل همانند سیلی ویرانگر هر روز قدرت فکر و برنامه ریزی راگرفته تا منفعتی در کار نباشد هیچ مسئولی دست بکار نمیزند . فعالان اقتصادی فقط در فکر جمع کردن کار ها بی دردسر هستند .. تحریم دارد آثار زیان بارش را نشان میدهد .
پاسخ
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
رحمانی الگوی یک فرد ناتوان درمدیریت
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
نتیجه در افتادن با خودرو سازها
پاسخ
سید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
این تنش ها نشان از به هم ریختگی دولت دارد و تحمیلی بودن آقای رحمانی از سوی مجلس به دولت. جناب آقای روحانی مقام وزارت جای سعی و خطا و امتیاز دهی نیست
پاسخ
ناشناس
Germany
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
افشاگری درخصوص فساد دیگه تکراری
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
کسی که لیسانس حقوق از دانشگاه آزاد تبریز داره، که نمی گذارند وزیر صنعت ،معدن و تجارت.
پاسخ
حسین
می گذارند!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
کسی حرف شما را باور ندارد
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
اگر نامه رحمانی مصداق، قصد گمراهی و تشویش اذهان عمومی است چرا اعلام جرم نمیکنند؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
ظاهراً دعوا خانوادگیه...
پاسخ