زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: شربت عسل و لیمو ترش در سحری باعث تنظیم آنزیم های کبد شده و از تشنگی جلوگیری می کند. اگر روزه داران در وعده سحر یک عدد لیمو را با مقداری آب و کمی عسل مخلوط کرده و بنوشند، در طول روز کمتر احساس تشنگی می کنند.
احدی با اشاره به اینکه در ماه رمضان مصرف زیاد عسل برای افراد مبتلا به قند خون و بیماران دیابتی توصیه نمی شود، افزود: استفاده از آب لیمو با تخم شربت و خاک شیر هنگام سحر جایگزین مناسبی برای افراد دیابتی است.
او گفت: عسل به علت دارابودن آنتی اکسیدان و مغذی بودن می تواند انرژی فوقالعادهای را برای روزه داران در طی روز به همراه داشته باشد.