سید علی اصغر میرابراهیمی با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است که رستوران های می توانند بعد از عید فطر فعالیت خود را آغاز کنند، گفت: رستوران ها باید در سامانه اصناف و صنایع وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کنند. سپس این کد را درب رستوران نصب کرده و فعالیت خود را از سر بگیرند.
رییس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران ادامه داد:رستوران ها همچنین باید نکات بهداشتی را رعایت کنند و دراین راستا تعداد صندلی ها به جهت رعایت فاصله اجتماعی کم خواهد شد و نظارت هایی نیز صورت می گیرد که رستوران ها با رعایت کلیه نکات بهداشتی به فعالیت خود ادامه دهند.