پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۹:۴۵
کد خبر:۶۵۴۴۶۲
۱۷:۵۰
۱۳۹۹/۰۳/۱۶
در واکنش به درخواست جدید ترامپ برای مذاکره با ایران

مشاور روحانی خطاب به ترامپ: سوم نوامبر، کارَت تمام خواهد شد/ باید بیش از آنچه اوباما داد، پیشنهاد بدهی!

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور، خطاب به ترامپ نوشت: روز سوم نوامبر [انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا] کارَت تمام خواهد شد و ما این را می‌دانیم.
۱۷:۵۰
۱۳۹۹/۰۳/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مشاور حسن روحانی بعد از بسته شدن حساب کاربری‌اش با اکانت جدید این بار دونالد ترامپ را مخاطب قرار داد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ حسام الدین آشنا مشاور حسن روحانی که چندی پیش حساب کاربری او در توئیتر به دلیل توئیتی درباره اعتراضات آمریکا در پاسخ به وزیر امورخارجه آمریکا بسته شده است در حساب کاربری جدیدش با مخاطب قرار دادن دونالد ترامپ نوشت: «روز سوم نوامبر [انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا]کارَت تمام خواهد شد و ما این را می‌دانیم. برای همین باید بیش از آن‌چه اوباما داد، پیشنهاد بدهی!»

کارت تمام است /باید بیش از آن‌چه اوباما داد، پیشنهاد بدهی

 رئیس جمهوری آمریکا در صفحه رسمی توئیتر خود علاوه بر تشکر از ایران برای آزادسازی مایکل وایت زندانی آمریکایی خطاب به مقامات ایرانی گفت که "برای رسیدن به توافق بزرگ تا بعد از انتخابات آمریکا منتظر نمانید".

وی همچنین با ادعای اینکه در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا پیروز خواهد شد، اضافه کرد: به توافق بهتری دست خواهید یافت.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از پیشنهاد تلویحی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا به تهران برای مذاکره، اعلام کرد که ایران و دیگر طرف‌های برجام هیچگاه میز مذاکره را ترک نکردند.

ظریف با اشاره به پایبندی ایران به توافق هسته‌ای و بدعهدی آمریکا در خروج از این توافق، در صفحه رسمی توئیتر خود خطاب به ترامپ نوشت: زمانیکه شما وارد دفتر (کاخ سفید) شدید ما صاحب یک توافق بودیم. ایران و دیگر طرف‌های برجام هیچگاه میز (مذاکره) را ترک نکردند.

وزیر امور خارجه ایران در خصوص مشاوران ترامپ که از زمان ریاست جمهوری وی تا بحال اغلب آنها کنار گذاشته شدند، اضافه کرد: مشاوران شما (که اغلب تابحال اخراج شدند) قمار احمقانه‌ای انجام دادند. این به شما بستگی دارد که چه زمانی بخواهید آن را اصلاح کنید.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
اشتباه نظر نده. ظاهرا شما به در صد جمعیت این قشر و درصد ارزش ارای آنها در امریکا خبر ندارید یا به لابی گری اسرائیل.
پاسخ
ناشناس
هموطن عزیز 60 در صد امریکائی ها رای نمیدهند در ضمن یهودیان امریکا بطور سنتی دمکرات رای میدهند تمام کوشش ترامپ هم جلب آرا آنها است .
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
من بیش از 40 سال استکه در امریکا زندگی میکنم اکثریت مردم که نه روزنامه میخوانند نه در این تظاهرات شرکت نمیکنند فقط امنیت میخواهند خطر همین است که غارت و آتش زدن ها این جماعت که معمولا رای هم نمیدهند بنفع ترامپ رای بدهند .
پاسخ
سیاوش
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
اشنا پیش بینی ات در مورد رفتن ترامپ درسته ، در مورد اصلاح طلبان هم این اتفاق خواهد افتاد.؟
پاسخ
کریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
اشنا ،یادت باشه ،گرگ گرگه ،جمهوری خواه و دموکرات هم نداره.اونا گوسفند اشنا رو راحت تر میخورن ،دلت رو برای دمکراتها صابون نزن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
آقای ظریف بالاترین مقام دیپلماسی کشور قبلاً گفته بودند که ترامپ این دورهم رای میاره و رئیس جمهور میشه حالا جناب آشنا میفرمایند که ترامپ رای نمیاره شاید جناب آشنا آشناترند البته از این دولت ما حرفهای ضدونقیض زیاد شنیدیم این نیز بگذرد
پاسخ
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور خطاب به دونالد ترامپ توئیتید: باید بیش از آن‌چه اوباما داد پیشنهاد بدهی.
پاسخ
ناشناس
ولی خدابداد مابرسد اگر ترامپ ملعون دوباره انتخاب شود
ناشناس
Germany
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
کی به کیه حااا یه حرفی گفته شد که !..؟شد
نشد هم دیگه نشده!مهم مطرح شدن با این کلماته !..؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
عزیزم ملت که با بده بستون مشکلاتش حل نمیشه؟ از برجام چی نصیبتون شد که به فکر قرارداد بعدی با رییس جمهور بعدی آمریکا هستین؟ چرا عبرت نمیگیرین؟
پاسخ
ناشناس
ایران بی خودی برجام امضا نکرد و امریکا هم بی خودی از برجام خارج نشد بین این دوتا یه خیانت شده حالا یا به ملت ایران یا به ملت امریکا.
ناشناس
France
۰۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
عچب هوش و ذکاوت و درایتی؟
پاسخ
hamid
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
در اینکه حاکمان کاخ سفید بخاطر قدرت خونهای زیادی ریختن در سوریه یمن عراق و... جنایت کردن شکی نیست
و خود حاکمان ریاست جمهوری خود ترامپ گفته بود داعش کار اوناست در اینکه جنایت کاران و سردم دارشون ترامپ شکی نیست
اما مطمن باش دور بعد ترامپ ریس جمهوره
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
منظورش اون پول های نقدی است که ترامپ مدعی است اوباما برای برجام داده.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
کدام مکتب درس خواندی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
مشاورررر روحانی!!!!!! خود روحانی کی هست حالا؟؟؟ کسی میشناسه معرفی کنه لطفاً
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
واگر کارش تمام نشدودوباره انتخاب شد ...
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
یکی از عوارض کرونا توهم زدگی است...
پاسخ
شهروند
آفتاب تروخدا ! از این آدم چیزی پخش نکن. لطفا. به فکر حال و دل و روده ما هم باش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
کسانی که با اوباما و ترامپ آمدند با او هم میروند
پاسخ
ناشناس
France
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
بازي با كلمات بدون در نظر گرفتن معني و بار كلمات
پاسخ
مجتبی
Netherlands (Kingdom of the)
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۶
ترامپ بر خلاف لحن توئیت هاش هیچ وقت به کسی در عمل امتیاز نداده.
پاسخ