عبدالمالک شنبهزاده مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام شامگاه امروز گفت: پس از پایان یافتن ماه مبارک رمضان فعالیت رستورانها با رعایت شرایط بهداشتی و به صورت بیرون بر آغاز شده است.
وی افزود: در رستورانها با رعایت پروتکلهای بهداشتی پذیرش با ظرفیت ۵۰ درصد بلامانع است.
مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ایلام، تصریح کرد: رستورانها و هتلها برای صدور مجوز ادامهی فعالیتشان باید در سایت مربوط به وزارت بهداشت شرکت کرده که با رعایت شرایط بهداشتی و انجام بازدیدها مجوز ادامه کارشان صادر میشود.
شنبهزاده اظهار کرد: تالارها نیز از آخر هفته در مناطق سفید و به نوعی زرد با ظرفیت ۵۰ درصد در محیط باز با رعایت شرایط بهداشتی شروع به کار میکنند.