پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 05 June 2026
کد خبر:۶۵۶۳۰۷
۲۳:۰۵
۱۳۹۹/۰۳/۲۷

شروع به کار تالارها و رستوارن‌ها با پذیرش نصف ظرفیت

شروع به کار تالارها و رستوارن‌ها با پذیرش نصف ظرفیت
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام، گفت: تالارها، آخر هفته در مناطق سفید و به نوعی زرد با ظرفیت ۵۰ درصد در محیط باز با رعایت شرایط بهداشتی شروع به کار می‌کنند.
۲۳:۰۵
۱۳۹۹/۰۳/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

عبدالمالک شنبه‌زاده مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام شامگاه امروز گفت: پس از پایان یافتن ماه مبارک رمضان فعالیت رستوران‌ها با رعایت شرایط بهداشتی و به صورت بیرون بر آغاز شده است.

وی افزود: در رستوران‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پذیرش با ظرفیت ۵۰ درصد بلامانع است.

شروع به کار تالارها و رستوارن‌ها با پذیرش نصف ظرفیت

مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ایلام، تصریح کرد: رستوران‌ها و هتل‌ها برای صدور مجوز ادامه‌ی فعالیتشان باید در سایت مربوط به وزارت بهداشت شرکت کرده که با رعایت شرایط بهداشتی و انجام بازدیدها مجوز ادامه کارشان صادر می‌شود.

شنبه‌زاده اظهار کرد: تالارها نیز از آخر هفته در مناطق سفید و به نوعی زرد با ظرفیت ۵۰ درصد در محیط باز با رعایت شرایط بهداشتی شروع به کار می‌کنند.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
رستوارن‌ تالارها
ارسال پیام
captcha