پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۵۷۲۷۴
۲۲:۴۴
۱۳۹۹/۰۴/۰۲

استیضاح هیات ‌رئیسه مجلس یازدهم کلید خورد

استیضاح هیات ‌رئیسه مجلس یازدهم کلید خورد
استیضاح هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی توسط جمعی از نمایندگان کلید خورد.
۲۲:۴۴
۱۳۹۹/۰۴/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

علت استیضاح هیات رییسه مجلس شورای اسلامی مداخله سازمان یافته برخی اعضای هیات رییسه در توزیع نمایندگان در کمیسیونها و طراحی انتخابات رییس و اعضای هیات رییسه کمیسیونهای تخصصی مجلس قید شده است.

بر اساس انتخابات دیروز کمیسیونهای تخصصی مجلس یک دکتری الهیات ریاست یک کمیسیون را برعهده گرفته است که در آن دو اقتصاددان مطرح نیز کاندیدای ریاست بودند.

در این‌کمیسیون به دفعات مکرر اعضای کمیسیون تغییر کردند و افرادی که هیچ سابقه ای در حوزه برنامه و بودجه و اقتصاد نداشتند جایگزین افراد با این سوابق شدند.

در یک ‌کمیسیون تخصصی دیگر نیز یک ‌پزشک به ریاست یک حوزه فنی و مهندسی رسید.

یک نماینده مجلس که امضا کننده این طرح استیضاح است گفت: در هیچ دوره ای به این شکل برای انتخاب هیات رییسه کمیسیون‌ها به صورت رسمی و سازمان یافته مهندسی صورت نگرفته بود.

او گفت یک نماینده شاخص تهران در اعتراض به این روند تهدید به اسنعفا کرده است.

سه شنبه هفته پیش نیز بواسطه دخالت دو عضو هیات رییسه در انتخابات کمیسیون برنامه مجلس، برلی ساعاتی هیات رییسه مجلس شاهد تنش و درگیری بود.و سرانجام‌با پذیرش اشتباه از سوی اعضای دیگر هیات رییسه، مشاجره و تنش خاتمه یافت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ممد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
سالی که نکوست از بهارش پیداست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
این هنوز از نتایج سحر است!
پاسخ
خروس بی محل
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
از کرامات انتخابات آزاده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
حاجی بابای برای مدیریت مجلس خوب بود نمی دانم چرا
پاسخ
بیدل
Netherlands (Kingdom of the)
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
زمانیکه افغانعا در حال ورود به اصفهان بودند شاه سلطان حسین برای دفع بلای افاغنه درحال هم زدن آش نذری بود ، ن
پاسخ