کد خبر: ۶۵۷۶۳۸
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۲
فائو هشدار داد؛

تهدید امنیت غذایی میلیاردها نفر پس از شیوع کرونا

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) درباره پیامدهای عدم اتخاذ سیاست‌های مناسب در دوران همه‌گیری بیماری ویروس کرونا و تهدید امنیت غذایی میلیاردها نفر در منطقه آسیا و اقیانوسیه هشدار داد.
آفتاب‌‌نیوز :

همه‌گیری جهانی بیماری ویروس کرونا تهدیدی جدی را برای امنیت غذایی و تغذیه در منطقه آسیا و اقیانوسیه ایجاد کرده است.

به گزارش آفتاب‌نیوز به نقل از دفتر نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در آسیا و اقیانوسیه، در این گزارش آمده است که اختلال در فعالیت‌های اقتصادی بر اثر همه‌گیری این بیماری و تعطیلی‌ها، هم از نظر اقتصادی (توان مالی) و هم از نظر فیزیکی (حمل ونقل کالاها) دسترسی افراد به غذا را در معرض تهدید قرار داده است.

تهدید امنیت غذایی میلیاردها نفر پس از شیوع کرونا

در حالی که روند کند اقتصاد جهانی موجب از دست رفتن گسترده فرصت‌های شغلی و در پی آن کاهش شدید درآمدها و کمک‌های مالی در آسیا و اقیانوسیه شده است؛ به گفته فائو مجموع این عوامل ممکن است باعث آن شود تا تهیه و دسترسی به غذا، خصوصا غذاهای مغذی، برای برخی اقشار جامعه از جمله افراد فقیر و همچنین گروه‌های آسیب‌پذیر شامل زنان، کودکان و افراد توان‌یاب به‌مانند گذشته مقرون‌به‌صرفه و امکان‌پذیر نباشد.

با وجود این واقعیت که طی چند ماه گذشته تولید کشاورزی و زنجیره تأمین مواد غذایی کمتر تحت تأثیر قرار گرفته و قیمت‌های بین‌المللی بازار مواد غذایی تغییرات شدیدی را تجربه نکرده است، فائو هشدار می‌دهد هرگونه اختلال یا فروپاشی احتمالی در نظام‌های بازاریابی، حمل‌ونقل و تجارت – بر اثر همه‌گیری جهانی بیماری ویروس کورنا – می‌تواند موجب کمبود یا دسترس‌ناپذیری به مواد غذایی در برخی مناطق در برخی بازه‌های زمانی شود.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که کشورهایی که درگیر مخاصمات هستند، از شمار زیادی از پناهندگان میزبانی می‌کنند و یا به‌طور ویژه در معرض بلایای طبیعی شدید قرار دارند، وضعیتی شکننده‌تر دارند، زیرا این قبیل کشورها احتمالا به صورت شدیدتری تحت تأثیر بیماری ویروس‌کرونا قرار گرفته‌اند و در نتیجه وضعیت وخیم‌تری را از نظر ناامنی غذایی و سوءتغذیه تجربه می‌کنند.

به گفته «جونگ-جین کیم»، رئیس دفتر منطقه‌ای فائو در آسیا و اقیانوسیه، در چنین شرایطی «کاملا مبرهن است که باید بسیاری از ابعاد و جنبه‌های سیاست‌ها و رویکردهای کنونی ‌ما نسبت به پرورش، برداشت، حمل‌ونقل، فرآوری و فروش مواد غذایی را با توجه به تحولات جاری مرتبط با بیماری ویروس کرونا، منطبق سازیم تا بتوانیم سلامت تغذیه‌ای همچنین معیشت‌مان را تضمین کنیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین