آنا یلکینا، متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای مینویسد: مصرف روزانه گیاهان تازه به مقدار زیاد به جوانسازی بدن، عملکرد دستگاه گوارش و مقاومت در برابر سرطان کمک میکند. و باید در رژیم های غذایی استفاده شود.
به گفته وی، رژیم غذایی باید شامل اسفناج، جعفری، ریحان، کرفس، کلم بروکلی و نعنا باشد. این مواد حاوی مقدار زیادی کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، فسفر، روی، ویتامینهای A، C، E، K هستند.
آنا یلکینا در اینستاگرام خود مینویسد: "سبزیجات سبز نیز دارای مقدار زیادی فیبر هستند، مصرف این سبزیجات تنظیم کننده دستگاه گوارش است، به کنترل وزن و سلامت روده کمک میکند. "
غذاهای سبز همچنین سرشار از ویتامین K۱ هستند. این سبزیجات محافظت از استخوانها از پوکی استخوان را بر عهده دارند و از بروز بیماریهای التهابی جلوگیری میکند.
این متخصص تغذیه در ادامه مینویسد که یک لیوان اسموتی سبز دارای خاصیت ضد پیری بر مغز است و از افت فعالیت ذهنی که با افزایش سن ظاهر میشود، جلوگیری میکند. علاوه بر این، سبزیجات سبز حاوی ویتامین B است، که بر سلامت قلب تأثیر میگذارد و همچنین از سرطان محافظت میکند.