پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۶۶۳۵۵۸
۰۶:۲۰
۱۳۹۹/۰۵/۰۷

آخرین قیمت از خودروهای وارداتی/ النترا ۹۰۰ میلیونی شد

آخرین قیمت از خودروهای وارداتی/ النترا ۹۰۰ میلیونی شد
افزایش قیمت ارز از یک سو و ممنوعیت ورود خودروهای خارجی به دلیل مضیقه ارزی از سوی دیگر قیمت خودروهای خارجی را با رشد عجیب و غریب و میلیاردی مواجه کرده است.
۰۶:۲۰
۱۳۹۹/۰۵/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

در حالی قیمت خودروهای وارداتی با رشد میلیاردی روبرو بوده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد نرخ خودروهای داخلی نیز در چند ماه اخیر افزایشی مخسوس را تجربه کرده است.

گزارش از بازار خودروهای وارداتی نشان می دهد قیمت خودرو رنو کولیوس ۲۰۱۸ از ۹۵۰ میلیون تومان در اواخر فروردین ماه امسال به ۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت هیوندا النترا ۲۰۱۸ از ۶۴۵ میلیون تومان به ۹۰۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت کیا اسپورتیج ۲۰۱۸ از ۹۸۵ میلیون تومان به ۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسیده است.

آخرین قیمت از خودروهای وارداتی/ النترا ۹۰۰ میلیونی شد

تمام خودروهای وارداتی در بازار افزایش قیمت چشمگیری را تجربه کرده اند به گونه ای که قیمت کیا سراتو از ۶۱۰ میلیون تومان در اواخر فروردین ماه امسال به ۹۳۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت کیا اپتیما هیبرید نیز از ۸۷۵ میلیون تومان به ۱ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت خودرو تیولی سانگ یانگ نیز از ۴۸۰ میلیون تومان ۷۱۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت خودرو سانگ یانگ رکستون جی ۴ از ۱ میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان به ۲ میلیارد تومان رسیده است.

قیمت خودرو بی ام و سری ۳۳۰ آی از ۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان در فروردین امسال به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت بی ام و ۵۳۰ پرفکشن نیز از ۲ میلیارد و ۹۹ میلیون تومان به ۴ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان رسیده است؛ در حال حاضر قیمت مرسدس بنز ۲۵۰ کلاس ای ۲۰۱۶ نزدیک به ۴ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان اعلام شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ح
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
خوش بحالشون!
ببین بعضی ها چه ماشینهایی سوارند اونوقت ما نمیدونیم میلیارد چندتا صفر داره...
پاسخ
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
یعنی یک نفر در کشور وجود نداره که بازار خودرو رو سرو سامان بده|؟؟؟؟
پاسخ