آفتابنیوز :
آفتاب: سلطان، ابتدا او را مورد بي مهري قرار داد و دلش را رنجاند، اما سالها بعد درصدد برآمد از اين شاعر دل شکسته دلجويي کند؛ از اين رو هدايايي فراهم کرد و گفت: با شتر سلطاني به طوس بَرَند و از او عذر خواهند؛ اما اقبال با اين شاعر همراه نبود. نظامي عروضي گويد: هداياي سلطان به سلامت به شهر «طبران» رسيد، وقتي شتر از دروازه «رودبار» وارد مي شد، جنازه حكيم از دروازه «رزان» بيرون مي رفت.
آري او حكيم ابوالقاسم فردوسي بود و به جرم محبت اهل بيت عصمت و طهارت، مورد جفاي حاكميت قرار گرفت و با جلال به بلنداي كاخ رفت.
هم اكنون هفده سال از هزاره وفات فردوسي مي گذرد و ما همهجا ميبينيم و ميشنويم كه عليالظاهر شاعر بزرگي مرده است، هرچه مي گردم نام او را فقط در برخي آثار خوانندگاني چون افتخاري به خاطر مي آورم و ديگر هيچ!
در اين سالها، او را كسي هرگز در تلويزيون نديد، از او نظري و مصاحبهاي نشنيد و اين نبود جز اينكه قيصر به راه و رسم و شيوه حاكم بر دستگاههاي سياسي و تبليغاتي و رسانهاي موجود، نقدي جدي داشت!
پرسيدم؛ قيمت "كليه" كمتر از آن است كه براي حمل نياز به شتر سلطاني داشته باشد، اگر درست حساب كنيم معادل قيمت يك متر مربع از خاك مناطق خوش آب و هواي شهرما است. اما تمام سهمِ « حافظ شرف شعر ايران »، « قيصر شعر ايران » و « كسي كه آينده زبان فارسي به او محتاج بود! » كمتر از يك متر مربع از اين خاك جنوب ايران، زادگاهش بود.
چند روز گذشته رسانهها مملو از تمجيد او بود؛ يادش گرامي باد.