بین الملل » عمومی
کد خبر: ۶۶۴۹۰۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳
هشدار روسیه به اسرائیل درباره تکرار حملات به اهداف نظام سوریه
وزارت خارجه روسیه حمله ارتش اسرائیل به اهداف وابسته به ارتش سوریه در جنوب دمشق، پایتخت را محکوم کرد.
آفتابنیوز :
به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت خارجه روسیه در بیانیهای امروز، سهشنبه نسبت به نوع روابط سوریه و اسرائیل ابراز نگرانی کرد.
در این بیانیه آمده است: به صراحت این تجاوزات را محکوم میکنیم و به دولت اسرائیل درباره تکرار این اقدامات که ممکن است نتایج خطرناکی برای منطقه خاورمیانه داشته باشند، هشدار میدهیم.
در این بیانیه بر حمایت روسیه از تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه تاکید و هر دو طرف به عدم تنش و خویشتنداری فراخوانده شدهاند.
بالگردهای رژیم صهیونیستی شب گذشته شهرک القحطانیه در استان مرزی قنیطره سوریه را هدف قرار دادند که این حمله تنها خسارات مالی داشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۲
به نظر من اسرائیل کل خاورمیانه را به آشوب کشانده و پابند هیچ قانون بینالملل نیست همچنان به حملات بی پایان خود به سوریه و لبنان تجاوز آشکار به کشورهای همچنان ادامه میده باید جامعه جهانی یه فکر اساسی کند
دولت نژاد پرست وکودک کش .با پشتوانی امریکا واقمارش دست به هرجنایت که دلش بخواهد میزند.اما جاب شکرش باقی است که از حزب الله وایران شدیدا حراص وترس دارند.

