پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۶۶۸۱۶۶
۱۰:۳۰
۱۳۹۹/۰۶/۰۳
خبر‌هایی درباره وخامت وضعیت سلامتی "کیم جونگ اون" منتشر شده است

رهبر کره شمالی در کما؛ درباره زندگی خصوصی "کیم جونگ اون" بیشتر بدانیم

رهبر کره شمالی در کما؛ درباره زندگی خصوصی
اکنون "چانگ سونگ مین" یک دیپلمات سابق در گفتگو با رسانه‌های محلی کره جنوبی مدعی شده که به دلیل بدتر شدن وضعیت جسمانی، کیم آماده انتقال قدرت به خواهر ۳۳ ساله‌اش است.
۱۰:۳۰
۱۳۹۹/۰۶/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

بین الملل- گزارش‌های تایید نشده‌ای درباره در کما بودن "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی و احتمال جانشینی "کیم یو جونگ" خواهرش به جای او در صورت مرگ کیم منتشر شده اند.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ از اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی خبر‌هایی درباره وخامت وضعیت سلامتی "کیم جونگ اون" منتشر شده بود.

رهبر کره شمالی در کما؛ درباره زندگی خصوصی

اکنون "چانگ سونگ مین" یک دیپلمات سابق در گفتگو با رسانه‌های محلی کره جنوبی مدعی شده که به دلیل بدتر شدن وضعیت جسمانی، کیم آماده انتقال قدرت به خواهر ۳۳ ساله‌اش است.

این دیپلمات سابق افزوده است که ساختار منسجم و کاملی برای جانشینی شکل نگرفته و خواهر کیم به دلیل آنکه در صورت مرگ او خلاء قدرت نمی‌تواند طولاتی‌مدت باشد، جانشین او خواهد شد.

در صورت مرگ کیم چه فردی جانشین او خواهد شد؟

گفته می‌شود خواهر کیم مورد اعتمادترین فرد نزدیک به اوست. علاوه بر او، افراد دیگری نیز هستند که احتمال رهبری‌شان وجود دارد؛ از جمله "چوئه ریونگ هائه" ۷۰ ساله که یک ژنرال بلندپایه نظامی است و دهه‌ها در حزب حاکم کره شمالی فعالیت کرده و از سوی امریکا به اتهام نقض حقوق بشر، مورد تحریم قرار گرفته است. "پاک پونگ جو" یکی از اعضای بلندپایه حزبی نیز همانند خواهر کیم از گزینه‌های مطرح دیگر است. او درصدد احیای اقتصاد کره شمالی از طریق باز کردن در‌های آن کشور به سوی اقتصاد بازار است. او اکنون معاون رئیس کمیسیون امور دولتی است.

آیا کیم ازدواج کرده است؟

او با "ری سول جو" ازدواج کرده که گمان می‌شود ۳۵ تا ۴۰ ساله است. اطلاعات زیادی از او در دسترس نیست. او از سال ۲۰۱۲ همسر کیم است و گفته می‌شود در چین سابقه خوانندگی داشته و در سال ۲۰۰۴ میلادی از اعضای تیم تشویق‌کننده ورزشکاران کره‌شمالی در مسابقات ورزشی آسیایی در کره جنوبی بوده است.

آیا کیم فرزندی دارد؟

تصور می‌شود او سه فرزند بین سنین سه تا ده ساله دارد. یکی از ماموران سابق سیا می‌گوید کیم در دیدار با "مایک پمپئو" وزیر خارجه امریکا گفته بود: "من یک پدر هستم و فرزندانی دارم". او افزوده بود نمی‌خواهد فررندان‌اش برای کل عمرشان بار تسلیحات اتمی بر دوش‌شان باشد.

خواهر کیم چه کرده است؟

رهبر کره شمالی در کما؛ درباره زندگی خصوصی

"کیم یو جونگ" در فاصله سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۰ میلادی در سوئیس تحصیل کرده است. گفته می‌شود او سپس برای تحصیلات بیشتر در دانشگاه نظامی کیم ایل سونگ در کره شمالی تعلیم دیده است. او با "چوئه چونگ" پسر "چوئه ریونگ هائه" یکی از سیاستمداران بلندپایه کره شمالی ازدواج کرده و دست کم یک فرزند دارد که در مه ۲۰۱۵ متولد شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ندا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
می شه چند تا جنایت جهانی رهبر کره شمالی را نام ببریدغرب پرستان
پاسخ
ناشناس
همینو بگو.
ناشناس
جنایت کره شمالی علیه مردم خودش هست یعنی به نظر جنابعالی جنایت نیست چیه عزیزم اینکه بدتر از جنایت هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
دیکتاتورها هم به کما می روند. دیکتاتورها هم با همه ی ابهت پوشالی شان می میرند .بقول فردوسی بزرگ : همه مرگ راییم یکسر .
وبهتر . جهان بدون وجود اینها نفس راحت تری میکشد وامن تر خواهد بود .
پاسخ
ناشناس
مرگ برا همه هست حتی شما دوست عزیز
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
چر اونایی که رودر روی آمریکای قلدر وشیطان صفت وا می ایستن مردم ما اونار رادوس ندارن؟
خوشتان میاد برای ما هم مثل عربستان بگوید گاو شیرده آمریکا
خائن همیشه آمریکا -انگلیس -فرانسه- آلمان هستند
پاسخ
ناشناس
دقیقا
ناشناس
Germany
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
هوگو چاوز با اوباما دست داد مریض شد و مرد ، این هم با ترامپ دست دا و مرد ! .
پاسخ
ناشناس
تو باید دکتر میشدی دکتر
کریم کورانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
خدا لعنت کند کیم رو که مردم کره شمالی را اسیر کرده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
اگرخداوند تمامی دیکتاتورهای کره زمین را ریشه کن کند. آنروز روز عید کره زمین است.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
مردان بزرگ همیشه زنده اند به کوری بعضی ها
پاسخ
ناشناس
یا مرد ندیدی یا نمیدونی بزرگ چیه
ناشناس
یعنی ایشون مرد بزرگی بود تا بزرگی از نظر جنابعالی چی باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
رهبران کشورهای دیکتاتوری مثل کره شمالی برای حفظ حکومت ازهر جنایتی رویگردان نیستند
پاسخ
ناشناس
چند سال کره شمالی زندگی کردی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
خداوند از بین ببردش
پاسخ
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
ایشالا بزودی نوبت تَرامپ قمارباز بشود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
من امروز شیرینی میدم.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
خداراشکر که مرگ برا دیکتاتورها هم هست
پاسخ
دانشجوی تبریزی
Germany
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
درویشی مستجاب الدعوه در بغداد پدید آمد .
حجاج یوسف را خبر کردند ، بخواندش و گفت : دعای خیری بر من کن.
گفت : خدایا جانش بستان .
گفت از بهر خدای این چه دعاست ؟!
گفت این دعای خیر است تو را .

ای زبردست زیردست آزار
گرم تا کی بماند این بازار

به چه کار آیدت جهانداری
مُردنت بِه که مردم آزاری
پاسخ
ناشناس
نیش دار صحبت نمودی