کد خبر: ۶۷۰۵۶۵
تعداد نظرات: ۲۸ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲

چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

با فرا رسیدن فصل برداشت لیمو و نیز تولید آبلیمو، برای بسیاری این سئوال پیش می آید که راه گرفتن تلخی آبلیمو چیست؟
آفتاب‌‌نیوز :

 فصل لیمو فرا رسیده و و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند، هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است.

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.

گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

منبع: بیتوته

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲۸
آذر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
2
11
من انجام دادم تغییری نکرد
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
4
12
سلام همش دروغه.....من انجام دادم طبق دستور ولی اصلا وابا تغییری نکرد.......بیشتر حرفاتون دروغه.....دیگه کسی بهتون اعتماد نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
2
10
من هم انجام دادم نشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
3
8
لیمو پوست سبز تلخ میشه .پوست زرد خوبه
فریبا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
1
2
لیموها رو پوست بکنید وبعدا بیرون آبشو دربیارید بدون هیچ ایرادی
لیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
3
6
سلام.بهترین کار اینکه علاوه برا اینکه هویج میندازید داخلش،یه کمی هم نمک بریزید مثلا برا ۴ کیلو لیمو یه قاشق غذاخوری کافیه.
بعد بزارید برا یه هفته بمون داخل یخچال، بعدش از صافی رد کنید.
ماهک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
1
5
سلام،،، ولی من جای دیگه یاد گرفتم واین کار فوق العاده بود من که نتیجه دیدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
0
5
لیمو را بزارید با پوست دو روز توی هوا آزاد پوستش خشک بشه تلخی آب پوست لیمو گرفته میشه و آب لیمو تلخ نمی شود
یوسف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
2
6
باسلام لیمو رو بشویید بزارید زیر آفتاب یکروز بمونه
بعد آب لیمورو بگیرید دیگه تلخ نمیشه
تلخی آبلیمو به خاطر الکل پوست لیمو هستش
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
1
8
من پس از خرید لیمو و شستن آن، لیموها رو یک روز روبروی پنکه میزارم و زیر و رو میکنم تا پوستشون خشک بشه. چون تلخی اب لیمو به علت پوستشه. بعد از کمی خشک شدن پوستش، میبرم بیرون آب میگیرم. بعد صافش میکنم. اصلا و اصلا تلخی دیگه نداره. من و مامانم سالهاست اینکار رو انجام میدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
ایول مریم
آشنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
4
0
به نظر من کمی سیر اضافه کنید عالی میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
0
1
ما همیشه آبلیمو ،آبغوره،و..
خونگی استفاده میکنیم
ینی خودمون تو خونه با دست آبش میگیریم
تلخی لیمو دوتا دلیل داره یکی اگه لیمو ها تازه باشه
(اگه سبز باشه بیشتر تلخ میشه)
دوم لینکه بیرون میدین آبش بگیرن ،تو این فرایند علاوه بر اینکه نمیشه اعتماد کرد به تمیزیش پوست لیمو همزیاد فشرده میشه تلخ میشه
ما حتی یکسال هم نگهدازی میکنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
3
12
تلخی روزگار سخت با این گرانی های وحشتناک و حقوق کم کارگر روزمزد را میشه بگید چطوری بگیریمش
Shahrokh
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
0
3
لیموهذ رو بمدت دو روز در اب ولرم بریزید بعداز دو یا سه روز ببرید اب بگیرین بعداز صافی داخل شیشه سربسته بریزید داخل بطری نوشابه یا دیگر بطریها خراب میشه چندتا دونه مثلا ده تا پونزده دانه فلفل سالم داخلشون بندازید یک هویج رو به چند قطعه وپوستشو بکنید داخل یک پارچه یا جوراب کلفت بکنید بذارید داخل ابلیموها یک هفته بعد هویجها رو بیرون بیارید ولی فلفلها رو بذارید تا اخر باشه
مزیت اب ولرم زیاد شدن ابلیمو وخوش رنگ شدن فلفل سالم جلوگیری از خرابی ابلیمو در مدت زمان زیاد و هویج وپارچه گرفتن تلخی واب موجود احتمالی در ابلیمو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
3
2
من چند ساله که با این روش ابلیمو درست میکنم نه تغییر رنگ میده نه تلخ میشه هر کس درست کرده دعای خیرم کرده بعد از اینکه ابلیمو رو گرفتید به مقدار نصف اب زیر شیر نصف ابلیمو بریزید داخل شیشه فقط در شیشه کاملا محکم با نایلون ودرش بسته باشه هیچ طوریش نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
1
2
یکم سرکه بزنید بشه شراب عالی میشه امتحان کنید
F
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
2
2
بعد از ابگیری باید بوسیله صافی تفالهای باقی مانده گرفته شود تا تلخ نشود.
Iman
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
0
0
بشورید ،بزارید چندین ساعت تو افتاب ،و سعی کنید لیمو را زیاد فشار ندین تا قطره اخر ،و هر چند لیمو یکبار، دستتان را بشورید
مامان بچه ها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
0
1
من باپوست سبزهسته اش راگرفتم .اسلاش اسلاش کردم هسته اش راگرفتم .داخل شیشه ریختم باعسل سه روزهم توافتاب گذاشتم.سه ماه میسه تویخچال نگه داشت .تلخ شده امااگه دوتاازبش هایه لیمورونویه استکان اب جوش بریزی تلخی نداره وفوق العاده هست.برای رفع سرماخوردگی.
عامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
4
2
توش یک لیتر دوغ بریزید خوب میشهه
M
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
4
2
خدا ورتون نداره بااین نظراتون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
0
4
ماشالله همه متخصصصصصص هستن.حالا کدوم رو انجام بدیم .ایده خیلی زیاد بود
ق رحیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
1
1
لازم است بعد از اینکه آب آبلیمو گرفته شد آن را صاف کنیم تا هسته ها جدا شود و برای تازه ماندن و گازی نداشته باشد در ظرف شیشه ای ماننده پریکس به مدت ۵ تا ۷ روز ریخته و در آن باز باشد و جاه خنک ماننده یخچال بگذارید و بعد از ان در بطری شیشه ای برزیدو بعد خواهید دید تا یکسال آبلمبو شما مثل روز اول تاز و بدون تغییر رنگ می ماند و گاز آن هم خارج شده این تجربه ده ها ساله
ناشناس
|
Ukraine
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
2
1
سلام لیموهای زرد و پوست نازک انتخاب کنید ، بعد از شستن یه شب بذارید ، آب آن کاملا تبخیر بشه ، داخل چند تا صافی بذارید تا خوب خشک بشه ، بعد حتما تمام ظروف لازم کاملا خشک باشه ، دست‌هایتان هم خشک باشه. یه پارچه یا حوله تمیز بشورید از قبل توی آفتاب ضد عفونی بشه بذارید کنارتون برا هر بار که دستتان را شستید ، خوب خشک کنید . آبلیمو را با دست بگیرید ، زحمت داره ، ولی عالی میشه ، یک باره زیاد لیمو نخرید ، هم خسته می‌شوید ، هم کیفیت لیموها با هم فرق می‌کنه ، بعضی مناطق لیموهای ترش تر و آبدارتری دارند .شیشه های آبلیمو را داخل یخچال بذارید تا سال بعد سالم و تازه هستند . نوش جان
ناشناس
|
Ukraine
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
1
1
یه شب تا صبح هم داخل همان بطری شیشه‌ای درش باز باشه ، کافیه . صبح پرز های روی بطری را که بالا آمده بردارید .درشان را محکم ببندید و داخل یخچال بذارید ، دمای یخچال تغییر زیاد نداره واینجوری بهتره .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
1
2
تمام خوشمزه ایش به همون تلخیشه چکارش دارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
3
3
تمام خوشمزه ایش به همون تلخیشه چکارش دارید
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین