پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۱:۲۹
کد خبر:۶۷۲۶۶۱
۱۹:۳۲
۱۳۹۹/۰۷/۰۲

ترامپ کوبا را تحریم کرد

ترامپ کوبا را تحریم کرد
رئیس جمهور آمریکا با صدور بیانیه ای از تحریم های جدید این کشور علیه کوبا خبر داد.
۱۹:۳۲
۱۳۹۹/۰۷/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با صدور بیانیه ای از تداوم تحریم ها علیه کوبا خبر داد.

به گزارش اسپوتنیک، رئیس جمهور آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد: امروز و به عنوان بخشی از ادامه مبارزه علیه ظلم کمونیست ها اعلام می کنم که وزارت خزانه داری مسافران آمریکائی را از اقامت در املاک متعلق به دولت کوبا منع خواهد کرد.

ترامپ کوبا را تحریم کرد

در ادامه بیانیه صادره از سوی ترامپ در این خصوص آمده است: ما همچنین محدودیت های بیشتری را بر واردات الکل و تنباکو از کوبا اعمال می کنیم.

تحریم ها و محدودیت های اعلامی پس از آن مطرح می شود که در تاریخ ۱۰ سپتامبر سال جاری، دونالد ترامپ محدودیت های پیشین اعمالی کشورش علیه کوبا را به مدت یک سال دیگر تمدید کرده بود.

گفتنی است، در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا برخی از تحریم‌های این کشور علیه کوبا کاهش یافت؛ اما ترامپ دوباره محدودیت‌های مذکور را برقرار کرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ترامپ تحریم کوبا
ارسال پیام
captcha