پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۳۷
کد خبر:۶۷۲۶۸۲
۰۱:۱۲
۱۳۹۹/۰۷/۰۳

ظریف وارد مسکو شد

ظریف وارد مسکو شد
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در سی و یکمین سفر خود به روسیه به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی و در چهارمین سفر در شش ماه اخیر وارد مسکو شد.
۰۱:۱۲
۱۳۹۹/۰۷/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

وزیر امور خارجه ایران، با سرگئی لاوروف همتای روس خود پنج سال بعد از انعقاد توافق هسته ای حول برجام، تحولات منطقه ای و دوجانبه مذاکره خواهد کرد.

به گفته کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه، همزمان با شکست رژیم آمریکا در زورگویی خود برای بازگرداندن تحریم های سازمان ملل و همچنین برگزاری مانور مشترک نظامی «قفقاز ۲۰۲۰ » با حضور ایران و روسیه در منطقه خزر و دریای سیاه، ظریف راهی مسکو شده است.

ظریف وارد مسکو شد

وی افزود: ظریف با لاوروف همتای روس خود پنج سال بعد از انعقاد توافق هسته ای حول برجام، تحولات منطقه ای و دوجانبه مذاکره خواهد کرد.

جلالی گفت: روسیه به عنوان حامی برجام اخیرا با قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی مخالفت کرده است ؛ ایران و روسیه علیه تحریم های ضد بشری و یک جانبه آمریکا همبستگی کامل دارند.

به گفته جلالی، در پرتو اراده رهبران و مقامات عالی دو کشور، مناسبات دو جانبه در راستای تامین منافع مشترک و کمک به تامین امنیت منطقه ای و بین المللی از روندی رو به رشد برخوردار است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha