پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۶۷۴۲۳۸
۱۷:۴۳
۱۳۹۹/۰۷/۱۲

هشدار دمشق درباره مداخله ترکیه در مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان

هشدار دمشق درباره مداخله ترکیه در مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان
یک منبع رسمی وزارت خارجه سوریه اعلام کرد، مداخله ترکیه در مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان که با هدف دامن زدن به بحران اوضاع است همسو با رویکردهای نظام ترکیه در ایجاد آشوب و تنش‌آفرینی است.
۱۷:۴۳
۱۳۹۹/۰۷/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این منبع رسمی وزارت خارجه سوریه گفت، سوریه از دولت آذربایجان می‌خواهد هوشیار باشد و در دام طرح‌های ترکیه نیفتد و به طرح‌های ارمنستان در زمینه آتش‌بس، مذاکره و حل اختلافات به صورت مسالمت‌آمیز پاسخ دهد.

این منبع اضافه کرد: سوریه نسبت به مداخله علنی ترکیه در نزاع بین ارمنستان و آذربایجان هشدار می‌دهد زیرا این مداخله به تنش بیشتر منجر می‌شود و درست همسو با رویکردهای نظام ترکیه در ایجاد آشوب و تنش در بسیاری از نقاط جهان است.

این منبع با ابراز تاسف دولت سوریه نسبت به نزاع کنونی در قره باغ از دو طرف خواست درگیری‌ها را متوقف کرده و اختلافات را از راه مذاکره حل و فصل کنند.

این منبع تاکید کرد، سوریه از درگیری‌های حاصله بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان که تعدادی کشته از دو طرف برجای گذاشته شدیدا تاسف می‌خورد و از دو کشور همسایه ارمنستان و آذربایجان می‌خواهد تنش کنونی را بکاهند و به شیوه‌های مسالمت‌آمیز درصدد حل اختلافات برآیند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دمشق ترکیه قره باغ
ارسال پیام
captcha