دونالد ترامپ عصر دوشنبه به وقت محلی با هلیکوپتر مخصوص رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید، محل اقامت خود بازگشت. او قرار است روند درمان خود را در کاخ سفید تکمیل کند.
به گزارش الجزیره، ترامپ ساعاتی پیش از ترک بیمارستان در توئیتر خود تاکید کرده بود که به کاخ سفید باز میگردد. او نوشت: «حالم بسیار خوب است! از [بیماری] کووید هراس به خود راه ندهید. نگذارید [این بیماری] اختیار زندگی شما را به دست بگیرد. ما، تحت نظر دولت ترامپ، داروها و دانش بسیار خوبی را به دست آوردهایم. حال من الان از ۲۰ سال پیش هم بهتر است!»

شان کانلی، پزشک ویژه ترامپ در یک کنفرانس خبری گفت که وضعیت جسمی رئیس جمهوری آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته رو به بهبودی بوده و او از تمامی استانداردهای لازم برای ترخیص از بیمارستان برخوردار است. به گفته او ترامپ در سه روز گذشته تب نداشته است.
تیم انتخاباتی ترامپ هم اعلام کرد که او در دومین مناظره انتخاباتی با جو بایدن، که قرار است در روز پنجشنبه ۱۵ اکتبر در میامی برگزار شود، شرکت میکند.
ترامپ بعد از بازگشت به کاخ سفید در پیامی گفت: در مورد ویروس کرونا بسیار آموختم. یک چیز قطعی است و آن، این است که نگذارید این بیماری بر شما غلبه کند. از آن واهمه نداشته باشید. شما آن را شکست خواهید داد. ما بهترین تجهیزات پزشکی را در اختیار داریم، بهترین داروها را داریم که همه، همین اواخر تولید شده اند.
او با بیان اینکه واکسن کرونا در راه است، گفت که حالش بهتر است و شاید هم که مصونیت پیدا کرده باشد.
         		            خدا را شکر         		                     		        
         		            اون تحلیل گری که گفته بود ترامپ می میره الان کجاست؟         		                     		        
         		            ترامپ كرونا گرفت دلار امد پايين ترامپ رفت بيمارستان دلار بازهم امد پايين گفتن حالش وخيم است دلار دوباره امد پايين گفتن رو به  بهبودي است دلار رفت بالا از بيمارستان امد بيرون بازهم رفت بالا چرا با كسي يا كشوري كه اينهمه روي اقتصاد ما تاثير گذار است از در دوستي و مذاكره در نميايد تا مردم از اينهمه فلاكت و بدبختي نجات پيدا كنند با اين همه منابعي كه كشور دارد         		                     		        
         		                        
         		                            |         		                            
         			                             		                    
         		                    مذاکره یا محاکمه ؟ آنها می خواهند ما را مانند مجرم ها محاکمه کنند و حق های مسلم را از ما بگیرند . مگر ما چند سال مذاکره نکردیم چرا زد زیر همه چیز ؟ تازه آنهم برجامی که نوعی از محاکمه بود . پاینده ایران         				                     		                
         		            ترامپ باشد یا نباشد مشکلات آمریکا با ایران ادامه میابد