پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۲۲:۵۲
کد خبر:۶۷۴۹۹۴
۰۷:۴۴
۱۳۹۹/۰۷/۱۷
با پیگیری انجمن کارفرمایان سیمان و با هماهنگی سازمان حمایت

سیمان برای چندمین بار گران شد

سیمان برای چندمین بار گران شد
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در نامه‌ای خطاب به مدیران عامل شرکت‌های سیمان، از موافقت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با افزایش قیمت سیمان پاکتی خبر داده و خواستار شده تا مدیران شرکت‌های سیمان، هرچه سریعتر به جهت تعدیل نرخ فروش سیمان پاکتی اقدام کنند.
۰۷:۴۴
۱۳۹۹/۰۷/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

عبدالرضا شیخان روز سه‌شنبه (۱۵ مهرماه) با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیران عامل شرکت‌های سیمان، ابلاغ کرده است که در نتیجه پیگیری‌های مستمر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان و پس از هماهنگی با رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، باتوجه به افزایش قیمت کیسه‌های پروپیلن که ناشی از افزایش قیمت مواد پتروشیمی بوده است، سازمان مذبور (سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان) با افزایش نرخ سیمان پاکتی موافقت کرده مراتب را به ۳۱ استان ابلاغ کرده است.

آنطور که در ابلاغیه "آنی و حائز اهمیت" دبیر انجمن صنفی کارفرماین صنعت سیمان آمده است، اولین موافقت با افزایش قیمت سیمان پاکتی به میزان هر تن، ۴۰ هزار تومان نسبت به قیمت‌های مصوب توسط سازمان صنایع استان سیستان و بلوچستان در همان روز (۱۵ مهرماه) صورت پذیرفته است.

سیمان برای چندمین بار گران شد

این مقام صنفی، طی این نامه از مدیران عامل شرکت‌های سیمان خواسته است، براین اساس هرچه سریعتر پس از هماهنگی با سازمان صنایع استان حوزه استقرار کارخانه، نسبت به تعدیل نرخ فروش سیمان پاکتی اقدام گردد.

همچنین در این نامه آمده است: " ترتیبی اتخاذ فرمایند تا از هرگونه کمبود سیمان پاکتی در محدوده توزیعی آن شرکت جلوگیری به عمل آید. "

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
بازسازی خرابه های سوریه باعث شده
پاسخ