کد خبر: ۶۷۸۳۶۱
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

۴ ماده طلایی برای افزایش طول عمر

متخصصان تغذیه انگلیسی اعلام کردند می‌توان با افزودن ۴ ماده غذایی به اسموتی‌ها، طول عمر را افزایش داد.
۴ ماده طلایی برای افزایش طول عمر
آفتاب‌‌نیوز :

 از زمان‌های قدیم تاکنون داشتن عمر طولانی یکی از آرزو‌های بشر بوده است. در قرن ۲۱ و همزمان با توسعه مناسب دانش بشری، داشتن عمر طولانی دیگر یک آرزو محسوب نمی‌شود. با همه گیری ویروس کرونا و اعمال قوانین محدود کننده، مردم مجبور هستند زمان بیشتری را در خانه بمانند. از همین رو، زمان آن رسیده است نسبت به مواد غذایی که مصرف می‌کنید نگرش جدیدی داشته باشید.

به گزارش نشریه انگلیسی اکسپرس، تحقیقات نشان داده است داشتن طول عمر زیاد ریشه در رژیم غذایی مناسب و طبیعی دارد. درست کردن غذا و نوشیدنی‌ها در خانه یکی از بهترین راهکار‌ها برای اطمینان از داشتن یک رژیم غذایی سالم و خلاصی از افزودنی‌های مجاز و غیرمجازی است که به مواد غذایی افزوده می‌شود. متخصصان تغذیه انگلیسی به تازگی فرمول جدیدی را برای داشتن یک نوشیدنی دل چسب و در عین حال سالم معرفی کرده‌اند. اسموتی غنی شده بهترین نوشیدنی برای داشتن عمر زیاد است.

بر این اساس، اسموتی یا نرم نوش، یک نوشیدنی مخلوط‌شده و گاهی شیرین‌شده است که از میوه تازه ساخته می‌شود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه، بسیاری از اسموتی‌ها دارای یخ خردشده، میوه یخ‌زده، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند. محققان می‌گویند می‌توانید با افزودن ۴ ماده به اسموتی خانگی، طول عمر خود را افزایش دهید. این چهار ماده شامل موارد ذیل است.

۱- میوه‌ها سرشار از پلی فنول
پلی فنول‌ها یک نوع آنتی اکسیدان هستند که به طور قابل توجهی از توسعه بیماری‌های مرگبار مانند سرطان، دیابت و مشکلات قلبی- عروقی جلوگیری می‌کنند. همچنین این آنتی اکسیدان مانع از روند پیری بدن می‌شود. تحقیقات متعدد نشان داده است پلی فنول موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث افزایش طول عمر شود.

میوه‌هایی مانند بلوبری، توت سیاه، توت فرنگی، تمشک، آلو و زغال اخته منابع سرشار از پلی فنول هستند. همچنین تحقیقات حاکی از آن است کسانی که روزانه ۶۵۰ میلی گرم پلی فنول مصرف کنند به میزان ۳۰ درصد خطر مرگ در آن‌ها نسبت به دیگران کمتر است. از همین رو، متخصصان تاکید دارند افزایش مصرف میوه‌های حاوی این آنتی اکسیدان باید مورد توجه قرار گیرد. پوست بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات به میزان قابل توجهی دارای پلی فنول است. به همین دلیل بهتر است میوه را با پوست میل کنید.

یکی دیگر از راهکار‌های جذب بهتر پلی فنول خوردن میوه‌های نارس است. به هر میزان که فرآیند رسیدن میوه تکمیل می‌شود از سطح پلی فنول آن کاسته می‌شود، به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از رسیدن کامل میوه‌ها از آن استفاده کنید.

می‌توانید با افزودن میوه‌های حاوی پلی فنول به اسموتی روزانه خود، علاوه بر غنی شدن این نوشیدنی، بر طول عمر خود بیافزایید.

۲- سبزیجات صلیبی
سبزیجاتی مانند کلم، کلم بروکلی، گل کلم و جوانه بروکسل در خانواده سبزیجات صلیبی قرار می‌گیرند. این سبزیجات می‌توانند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشند و التهاب بدن را کاهش دهند. تحقیقات نشان داده است مصرف سبزیجات صلیبی به دلیل دارا بودن سطح بالایی از ویتامین C و B می‌توانند فرآیند ریکاوری بدن پس از بیماری را ارتقا دهند.

این سبزیجات دارای توانایی خاصی در تعدیل هورمون‌های بدن هستند و باعث فعال شدن سیستم سم زدایی طبیعی بدن می‌شوند. مصرف سبزیجات صلیبی همچنین می‌تواند مانع از رشد سلول‌های سرطانی شود. به همین دلیل برای داشتن طول عمر زیاد گنجاندن این سبزیجات به رژیم غذایی توصیه می‌شود.

۳- آجیل و دانه‌ها
آجیل‌هایی مانند بادام، پیکن (نوعی گردو)، گردو و دانه‌هایی مانند تخمه آفتاب گردان و شاهدانه بهترین گزینه برای استفاده در فرآیند ریکاوری بدن هستند. آجیل‌ها و دانه‌ها غنی از پروتئین گیاهی، چربی‌های مفید، ویتامین‌ها و مواد معدنی اند که می‌توانند باعث ارتقای سیستم ایمنی بدن شوند.

همچنین به دلیل سطح بالای روی، ویتامین E، منگنز و منیزیم در آجیل‌ها و دانه ها، می‌توان از آن‌ها برای بهبود جراحات استفاده کرد. ویتامین E یک آنتی اکسیدان خوب است که می‌تواند از سلول‌ها در مقابل صدمات محافظت کند. همچنین این ویتامین در سلامت عمومی بدن نقشی حیاتی ایفا می‌کند. برخی مطالعات نشان داده است سطح مشخصی از ویتامین E می‌تواند به طور طبیعی با عوامل بیماری زا مقابله کرده و عملکرد ایمنی سلول‌ها را ارتقا بخشد.

دانه‌هایی روغنی مانند چیا، کتان و کنف سرشار از امگا ۳ هستند. تحقیقات نشان می‌دهد چربی‌های امگا ۳ باعث بهبود جراحات، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهابات بدن در فرآیند ریکاوری می‌شود. دانه‌های کنجد منبع غنی از کلسیم و ویتامین E است. مصرف تخم کدو نیز می‌تواند نیاز بدن به روی را تامین کند.

نباید در تهیه اسموتی‌های مختلف افزودن این دانه‌های مغزی را فراموش کرد. تحقیقات متعدد تاثیرات مثبت مصرف دانه‌ها و آجیل را بر روی طول عمر انسان اثبات کرده است.

۴- انار
انار به بمب آنتی اکسیدان‌ها مشهور بوده و تحقیقات نشان می‌دهد نوشیدن آب انار برای سلامت پروستات در آقایان بسیار مفید است. آب انار بسیار بیشتر از سایر میوه‌ها دارای آنتی اکسیدان است و از همین رو باعث کاهش التهاب در بیماران مبتلا به دیابت می‌شود. تحقیقات نشان داده مصرف روزانه ۲۵۰ میلی لیتر آب انار می‌تواند باعث کاهش التهاب در بدن افراد شود.

دانشمندان می‌گویند تمامی سلول‌های بدن برای تولید انرژی به یک ژنراتور کوچک به نام میتوکندری وابسته هستند. با این حال، وقتی میتوکندری‌ها پیر می‌شوند، اثر گذاری خود را از دست می‌دهند و حتی ممکن است سمی شوند. به همین دلیل میتوکندری‌های پیر تجزیه شده و میتوکندری‌های جوان ساخته می‌شوند. با افزایش سن، چرخه تولید میتوکندری‌ها کند می‌شود و همین امر می‌تواند منجر به خستگی عضلات شود.

دانشمندان کشف کردند که انار حاوی ماده‌ای به نام اورولیتین آ (urolithin A) است که می‌تواند مانع از این روند شود. انار میوه‌ای حاوی آنتی اکسیدان، ضد ویروس، ضد تومور و بهترین منبع ویتامین‌های A، C، E، و فولیک اسید است.

افزودن انار به اسموتی می‌تواند منجر به دلچسب شدن نوشیدنی شود و این میوه با خواص بی نظیر خود افزایش طول عمر را برای فرد به همراه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین