اجتماعی » عمومی
کد خبر: ۶۸۴۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
توقیف بنز کلاس اس در محور جیرفت-کرمان
فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف یک دستگاه سواری بنز اس ال ۳۵۰ قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال خبر داد.
آفتابنیوز :
سردار عبدالرضا ناظری افزود: طی اعلام مرکز مانیتورینگ استان مبنی بر تردد یک دستگاه سواری بنز اس ال ۳۵۰ قاچاق که از استانهای همجوار وارد حوزه پلیس راه جنوب شده بلافاصله توقف آن در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این خودرو به صورت قاچاق وارد کشور شده بود، اظهار کرد: ماموران پلیس راه جیرفت-کرمان خودرو را ردگیری و آن را در یک عملیات متوقف کردند و برای سیر مراحل قضایی و قانونی به پارکینگ تحویل دادند. راننده هم دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این خودرو را ۱۵ میلیارد ریال برآورد کردهاند، بیان کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درباره لزوم برخورد با قاچاق، پلیس کرمان با تمام توان نسبت به قاچاق کالا برخورد خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
قیمت درست نیست.الان سوناتا این قیمته استاد
