کد خبر: ۶۸۴۹۸
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۴

نظرات نامزدهای انتخاباتی آمریکا درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:  BBC در گزارش ویژه خود به‌ بهانه رقابتهای  انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008 به بررسی ‌نظرات نامزدهای انتخاباتی از دو حزب دموکرات و جمهوریخواه‌ درباره‌ ایران پرداخته است. 

جهت آشنایی خوانندگان گرامی آفتاب با این نظرات ترجمه این گزارش‌ عیناً از نظرتان می‌گذرد. 

در حزب دموکرات هیلاری کلینتون سناتور ایالت نیویورک و همسر رئیس جمهور سابق‌آمریکا بیل کلینتون مخالف هرگونه برخورد نظامی علیه ایران بدون اجازه کنگره شده است و در عین حال خواستار بکارگیری راه کارهای‌ دیپلماتیک قبل از هرگونه اقدامی‌ است.گفتنی است کلینتون تمایلی به ملاقات با رهبران ایران‌‌ ندارد.

باراک اباما سناتور سابق ایالت الینوی متمایل به دیپلماسی تهاجمی قائم بفرد ‌‌ و خواستار ملاقات بدون پیش شرط با رهبران ایران است. 

جان ادواردز سناتور سابق ایالت کارولینای جنوبی معتقد است با همکاری کشورهای چین و روسیه قادر به اعمال فشار و تحریمهای اقتصادی علیه ایران خواهد بود. ادواردز در عین حال گفته است در صورتیکه به شروط او عمل شود با رهبران ایران دیدار خواهد داشت.

در حزب جمهوریخواهان رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک معتقد است آمریکا برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای‌ باید با ایران برخورد نظامی شود در عین حال او خواستار بکارگیری تحریمهای سنگین اقتصادی علیه ایران است.

مایک هاکابی فرماندارسابق ایالت آرکانزاس قبل از استفاده از گزینه نظامی خواستار استفاده از راهکارهای‌ دیپلماتیک است. هاکابی در سخنان خصمانه خود گفته است «قبل از برخورد نظامی با ایران باید تحریمهای اقتصادی به این کشور اعمال شود». 

جان مک کین سناتور ایالت آریزونا از بکارگیری گزینه نظامی خوداری‌کرده ‌و‌خواستار تشکیل گروه متخصصی برای بررسی مسئله هسته‌ای ایران و پیشبرد تحریمهای اقتصادی شده‌است . 

میت رامنی فرماندار سابق ایالت ماساچوست خواستار اعمال تحریمهای اقتصادی علیه ایران شده و معتقد است با همکاری کشورهای عرب ایران را در تنگنا قرار می‌دهد. او در عین حال گزینه برخورد نظامی باید روی میز باقی بماند. 

در نهایت فرد تامپسون سناتور و هنرپیشه سابق هالیوود معتقد است ایالت متحده نباید اجازه دهد که ایران به تهدیدی هسته‌ای تبدیل شود در عین حال خواستار مذاکره با رهبران میانه رو شده است در انتها معتقد است گزینه نظامی باید روی میز باقی بماند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین